2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خواستگار زیاده ولی مناسب نیستن

وااای اصن اوکی ندی بعداً خودت پشیمون میشی ما همسایمون۴۱سالشه با پسر۲۸ساله ازدواج کرده ولی اینم بگم دختره خیلی گوگولیه اصن نمیخوره ۴۱سالش باشه پسره عروسیش انقد ذوق داشت دختره یه طرف وایساده بود انگار از کل دنیا سیر شده بود

چرا بدت میاد؟! البته که فعلا سن خودت بسیار کمه

راستش ، حس بدی دارم به حالت پسرونه بودن  و سن کم مرد 

اطرافیانم هستن که  حدودا ۳۳ سال اینا ان،  و خیلی با وقار ، تحصیل کرده ، ( در حد دانشیار دانشگاه) ، مودب و اغلب هم سبک لباس پوشیدن هاشونم واقعا کلاسیک و مردونه اس ،، از این سبک های تیشرت شلوار لش و.... اینا نیستن 

راستش خیلی هم رفتارشون پخته اس تو این سن 

من سلیقه ام خیلی اینطوریه 

به طور خلاصه : به شکل غریزی از آقایی که سنش کمه متنفرررم 

عزیزم من تو نامزدی جدا شدم حالم خیلی بده دلم‌میخواد کسی باشه ک بهش تکیه کنم🥲

پس دنبال شوهر نیستی دنبال یکی مثل پدری حمایتت کنه

نمیگم مرد 45 ساله حق زندگی نداره ولی مناسب شما نیست عجله نکن خیلی وقت داری

وااای اصن اوکی ندی بعداً خودت پشیمون میشی ما همسایمون۴۱سالشه با پسر۲۸ساله ازدواج کرده ولی اینم بگم د ...

من ی مرضی دارم همیشه دوست داشتم شوهرم از کوچیکتر باشه حداقل ۵ سال

از نظر من که خوشبحال زنه😂

.

ببین آخه آدما بزرگ میشن اختلاف سنی کمتر به چشم میخوره چون دو طرف عاقل شدن

تا وقتی بزرگ نشدن چی؟!

چرا یه آدم ۴۰ ساله که هنوز اول جوونیه باید درگیر مشکلات یه آدم ۵۷ساله بشه؟!!

این تازه کمترین مشکل هست اگر اولش هیچ مشکلی نداشته باشن

دو دنیای کاملا متفاوت هستن  

یه دختر ۲۰ساله زود براش بچه دار شدن اما سن بالا زود بچه میخواد ....‌‌

و درهرخال تفاوت خیلی زیاده یه مرد ۴۵ ساله که میره دنبال ازدواج با این اختلاف سنی در بهترین شرایط دنبال یه دختر گوش به فرمان هست کاملا

عزیزم من تو نامزدی جدا شدم حالم خیلی بده دلم‌میخواد کسی باشه ک بهش تکیه کنم🥲

پس داری احساسی فکر میکنی نکن با منطق فک کن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

راستش ، حس بدی دارم به حالت پسرونه بودن و سن کم مرد اطرافیانم هستن که حدودا ۳۳ سال اینا ان، و خیل ...

به اینم دقت کن بعضیا با اینکه سنشون بالاست خیلی بی منطق بچه ان

برای مثال نامزد سابق من بالای35 بود ولی عین یه تاپاله عن میموند

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی