2777
2789

میگن حضرت ابوالفضل ع خیلی چهره ی زیبایی داشتن .....

وقتی بیرون میرفتن،چهره شون رو میپوشوندن که یه وقت دخترا و خانما به گناه نیفتن....

درباره ی شهید ابراهیم هادی هم شنیدم که اندام ورزیده و خوبی داشتن...شنیده بودن که دخترا خیلی به اندامشون توجه میکنن و تعریف میکنن بعد از اون لباس های گشاد میپوشیدن که خیلی مشخص نباشه....

چقدر این کارها قشنگه...الان خیلی هامون کافیه یه کم بر و رو داشته باشیم....

دیگه دور از جون خدارو هم بنده نیستیم....میگن اون دنیا خوشگلا میگن خدایا تو مارو خوشگل آفریدی،ما هم به گناه افتادیم،مارو مثل فلانی زشت می آفریدی که گناه نکنیم...خدا هم بنده های خوشگلشو مثل حضرت عباس ع رو میاره میگه دیگه اندازه ی ایشون که خوشگل نبودی😁😁😁

حالا نه با این لحن ولی یه چیز تو همین سبک میگه...😄

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو از کجا میارین😐

از کتاب های تاریخی از روایات

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چقدر حام خوب شد با تاپیکت انشالله  خدا همه رابه راه راست هدایت کنه وقتی میرم بیرون باسردرد بر می گردم از بس پوشش ها نامناسبه  حالا چه زشت باشند چه خوشگل بد حجابند  از نظر قرآن حتی یه تار مو نباید دیده بشه ولی تو جامعه  یه کلاه یاروسری کوتاه راحجاب می دونند تازه اگه آن هم بذارندمن دخالتی نمی کنم ولی  روانم به هم میرزه 

وای خاک تو سرم چقدر احساس شرم کردم با این توضیحات .

از این به بعد واقعا باید یه تجدید نظر تو لباس پوشیدن و ارایشم کنم .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

از خدا ممنونم که کمکم کرد نفسمو کنترل کنم و زیبایهام رو به نامحرمها نشون ندم خوشبحالشون کاش به ماهم توفیق شهادت بده خداوند 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج