2777
2789

چرا نمیتونم انتخاب کنم😢

اسمای جدید و ترند رو دوست ندارم. اسمی که فراوانیش خیلییی زیاد باشه هم نمیخوام. اسمای ساده و اصیل پیشنهاد بدین. ترجیحا فارسی

پناه و ماهلین و..  این اسمایی که خیلی زیادن نگین لطفا.  نمیگم اینا بدن ها اتفاقا قشنگن که طرفدار دارن ولی نمیخوام فراوانیش تو این نسل خیلی زیاد باشه. 

ماهور 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

اتریس

ارتمیس

اتوسا

ملودی

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رز Roseیه اسم بین المللی هم هست خیلی شیک و زیباستتا الان هیچ اسمی به اندازه رز دلمو نبرده😉

رزا داریم تو فامیل نزدیک. مشکل اینه هر چی اسم ساده و قشنگ به ذهنم میرسه تو فامیل هست