2777
2789

نامزدم تو اینستا انلاینه براش پست فرستادم ولی اهمیت نمیده

نگین بی تفاوت باش و خودتو سزگرم کن

چون ایشون همچین آدمیه که نگی متوجه نمیشه ناراحت شدم از کارش

دلم میخواد یه چیزی بگم که متوجه بشه کاراش به رابطمون آسیب میزنه

اینطوری من احساس نادیده گرفتن میکنم

بنظرتون چی بگم درسته که خودمم خراب نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم بهش بگو بدون دعوا البته 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
چطور آخه چی بگمنمیخوام اونم احساس کنه اویزونم بهش

ربطی به آویزون بودن نداره

تو رابطه دو طرف اگه جایی به مشکل خوردن باید بهم بگن که حل بشه.

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
چطور آخه چی بگمنمیخوام اونم احساس کنه اویزونم بهش

وا  اتفاقا نگی ینی برا خودت ارزش قائل نیستی 

بگو دیر جواب نده و دوست دارم گاهی چت کنیم یا چرا انی ج نمیدی من ناراحت میشم اگ دوستت داشته باشه قبول میکنه من اونا ک اینجوری بودن نمیشد کنار اومد سخت بود از اول درستش کن 

الان بعد یه ربع با استیکر جوابمو دادچی بگم بهش؟

متوجه نمیشم حرفتو؟