2777
2789

وااای هنوزم بهش فکر میکنم دلم غنج میره انقدر حرکتش با مزه بود شوهرمم دیگه از اونموقع همش ذوق میکنه میگه دخترم بهم سلام کرد خیلی خوشحاله اصلا رو ابراست از خدا این حس زیبارو واسه همه اونایی که دلشون نی نی میخواد میخوام🙏🙏❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🤍

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اخ جوجههههه😍

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

شماره ساقی دکترو میگرفتین خخخ

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خاله من، هرکاری میکردن، باسنشو برنمی‌داشت 

تکون نمی‌خورد تا جنسیتش بفهمن🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

شماره ساقی دکترو میگرفتین خخخ

قشنگ بود😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خداحفظش کنه براتون😍🥺دقیقا دخترمنم همین حرکتو کرد دستش کنار شکمش بود یهو اورد بالا دکتر گف نگا ماما ...

خیلی قشنگه حرکاتشون آدم دلش ضعف میره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خیلی من هنوز بعد ۷سال دقیق اون صحنه جلوی چشممه

خدا حفظش کنه واستون موفقیتشو ببینی😍😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40