با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله دعای خیری که برابچه ام کردی برگرده به خودت
ممنون از محبتت خواهر گلم🌺
با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست
پسر منم کلاس چهارم امروز املا دارن ولی برام مهم نیست چند میگیره چون باید درست و غلط بنویسه تا یاد بگیره اصلا مدرسه میرن تا یاد بگیرن البته توی خونه باهاش کار میکنم اما استرس بنظرم نداره یه املا
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
افرین عزیزدلم .ولی من به شدت سر درس پسرم استرس میگیرم الان رگکمرم گرفته
اشباه میکنی عزیزم اینا الآن هنوز بچه ان بزرگتر بشن قراره کلی راه جلوی پاشون باشه کنکور و ازدواج و موقعیت کاری و انقدر مسائل مهم هست اگر قرار باشه واسه یه املای کلاسی استرس بگیری واسه اونا چکار میکنی
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️