2777
2789
اشباه میکنی عزیزم اینا الآن هنوز بچه ان بزرگتر بشن قراره کلی راه جلوی پاشون باشه کنکور و ازدواج و مو ...

برای اونا فکرکنم تامرحله سکته برم

ولی نمیدونم میگم الان کوچیکن براشون مهم معلم دعواشون نکنه جلوبچه ها ..بزرگ شن چون پسره خودش میتونه خودشوجمع کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اونا فکرکنم تامرحله سکته برمولی نمیدونم میگم الان کوچیکن براشون مهم معلم دعواشون نکنه جلوبچه ها ...

عزیزم درست میگی آدم بیشتر نگران عزت نفسشون هست،مدرسه دولتی میره پسرت؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

اره عزیزدلم

پس کاملا حق داری❣️

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نمیدونم بحدا مادرشدن خیلی سخت خیلی

بله عزیزم خیلی خیلی سخته انگار تکه ای از وجودت رو باید جدا کنی اما خب به هرحال یکسری دعوا کردن معلم یا چیزای اینچنینی هم اصلا لازمه برای رشد بچه مخصوصا بچه های ما الآن دقیقا توی سنی هستن که اوج تربیت و یادگیریشون هست،نگران نباش بچه ی کلاس چهارم دیگه اگر حتی معلم دعواش هم کنه دفعه ی بعد خودش تلاشش رو بیشتر میکنه حالا بچه ی کلاس اول و دوم و سوم هم هنوز اونقدر نمیتونه اما ماشاالله کلاس چهارم دیگه باید یواش یواش اون استقلال رو بدست بیاره

بله عزیزم خیلی خیلی سخته انگار تکه ای از وجودت رو باید جدا کنی اما خب به هرحال یکسری دعوا کردن معلم ...

اره عزیزم حق باشما ولی من پسرم باجون ودل تلاش میکنه 

باورمیکنی دیشب توخلوت خودم گریه میکردم میگفتم خداتوکمکش کن بچه امو

امروز ۶بیدارشده به تمرین وتلاش

اره عزیزم حق باشما ولی من پسرم باجون ودل تلاش میکنه باورمیکنی دیشب توخلوت خودم گریه میکردم میگفتم خد ...

عزیزم خب پس ماشاالله پسرت خودش تلاشگره و مطمئن باش نتیجه ی تلاش هاش رو خواهد دید 

عزیزم خب پس ماشاالله پسرت خودش تلاشگره و مطمئن باش نتیجه ی تلاش هاش رو خواهد دید

اره خیلی خیلی بچه ام خیلی مسولیت پذیر این روزها همه وقتش سر درس وکتاب دیگه دوساعت براداداش کوچیکش وقت میزاره تابازی کنه باهاش بعدش دوباره درس تابخوابه.داشت میرفتدگفت مامان ازاین به بعدهرشب دیکته شب میگم چنان مظلوم گفت چشم ها😭😭😭😭😭😭😭درصورتی که اصلا پسرمظلومی نیست خیلی مستقل سر حقش دفاع کنه .ولی امسال انگاریهوبزرگ شد قلبم داره وامیسته بخدا.طوروخدا ازته دل دعاکن خدا کمکش کنه