پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
بله عزیزم خیلی خیلی سخته انگار تکه ای از وجودت رو باید جدا کنی اما خب به هرحال یکسری دعوا کردن معلم یا چیزای اینچنینی هم اصلا لازمه برای رشد بچه مخصوصا بچه های ما الآن دقیقا توی سنی هستن که اوج تربیت و یادگیریشون هست،نگران نباش بچه ی کلاس چهارم دیگه اگر حتی معلم دعواش هم کنه دفعه ی بعد خودش تلاشش رو بیشتر میکنه حالا بچه ی کلاس اول و دوم و سوم هم هنوز اونقدر نمیتونه اما ماشاالله کلاس چهارم دیگه باید یواش یواش اون استقلال رو بدست بیاره
اره عزیزم حق باشما ولی من پسرم باجون ودل تلاش میکنه باورمیکنی دیشب توخلوت خودم گریه میکردم میگفتم خد ...
عزیزم خب پس ماشاالله پسرت خودش تلاشگره و مطمئن باش نتیجه ی تلاش هاش رو خواهد دید