2777
2789
عنوان

عمه مامانم هشت تا قبر خریده🙄🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 58 پست
من دوست ندارم تا وقتی زنده ام کسی برام قبر بخره یعنی چیحس بد و منفی ای بهم میده انگار منتظر مرگ خودت ...

والا اینقدر شاد شنگولن 

مثل اینکه شنیدم گفته بود دوست دارم اگه ی زمانی مردم خودم بچه هام اینجا دفن بشیم تو این گوشه اون گوشه نباشیم هممون یجا باشیم کنار هم دفن بشیم

چی بگم والا

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

فک کن میری کار میکنی جونت درمیاد که تو رفاه و آرامش باشی خودتو و خانوادت بعد اینا میان میگن بده به ب ...

مگه من گفتم بده به ما این چه حرفیه😐

چرا حرف از خودتون در میارین

میگم خوشبحالشون پولدارن خدا بیشتر بهشون بده زحمت کخ میکشه ولی والا همش دم خوشگذرونیه

من  گفتم تو ۱ تومان موندم هنوز

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجملات به قبر خریدن هم اومده مقبره خانوادگی میگیرن ؟ در صورتی که یه عده تو خرید خونه برای زندگی موند ...

والا این طور که من شنیدم گفته 

دوست داریم اینجا خودم خانوادم دفن بشیم که این گوشه اون گوشه دنیا دور از هم پخش نباشیم

کنار هم باشیم

واژه خوشبحالشون حسودیه دیگه

🙄🤣

اوک باش اصن من حسودم 

۲۰۰ میلیون به بالاسیعنی هر قبری ۲۰۰ میلیون به بالاهعیمن که میرم تو همون روستا پیش بابا بزرگم خاک بشم ...

ذهنم دیگه از خودم فقیر تره😂💔

آره بابا قبر قبره چ فرقی داره خداکنه اعمال درست باشه 

ب نظرم اگه 200 میل رو به فقرا میداد و قبرشم میگفت یه جای ساده اعتبارش پیش خدا بیشتر بود 

مگه من گفتم بده به ما این چه حرفیه😐چرا حرف از خودتون در میارینمیگم خوشبحالشون پولدارن خدا بیشتر بهش ...

نه عشقم تورو نگفتم که😂 در جواب کامنت اون خانوم گفتم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
مگه من گفتم بده به ما این چه حرفیه😐چرا حرف از خودتون در میارینمیگم خوشبحالشون پولدارن خدا بیشتر بهش ...

من خودم شوهر سابق انگلم هر چی در میاورد میداد به خواهر و برادر انگل تر از خودش ، خودش آس و پاس میموند تاپیک و کامنتو که دیدم خون و آب قاطی کردم اعصابم اونقد خرابه ها

خدا کنه زودتر بتونم ازش طلاق بگیرم از این کودن

من خودم شوهر سابق انگلم هر چی در میاورد میداد به خواهر و برادر انگل تر از خودش ، خودش آس و پاس میمون ...

وای ببخشید آبجی گفتم شاید با منی🤣🤣🤣🤣

خدا برداره این نرهارو از سر زمین  ارزه ندارن به زن بچشون برسن پول نونی که سهم حق زن بچشونه میدن به مفتخورای دور ورشون

وای ببخشید آبجی گفتم شاید با منی🤣🤣🤣🤣خدا برداره این نرهارو از سر زمین ارزه ندارن به زن بچشون برس ...

نه عشقم تو ببخشید بخدا اونقد عصبانی و ناراحتم

انشالله بمیرن ماها رو گرفتار این دادگاه اون دادگاه نکنن اونقد منو از پروسه طلاق میترسونن که میگن طولانیه و اینا از اونور یارو میگه طلاق نمیدم اصلا یه وضعیه

کاش فقط بحث پول بود بالاخره ۵ سال دیگه ۲۰ سال دیگه ممکن بود به خودش بیاد ولی این بشر غیر قابل تحمله جونم در خطره منو تهدید میکنه که یه روز میکشمت

نه عشقم تو ببخشید بخدا اونقد عصبانی و ناراحتمانشالله بمیرن ماها رو گرفتار این دادگاه اون دادگاه نکنن ...

وای این اوضاعش خیطه