2777
2789
عنوان

عمه مامانم هشت تا قبر خریده🙄🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 58 پست
خیلیا دیدم میخرن دیگه قسمت هممون میشه دیر یا زود ولی حس بدیه 😣😣😣

والا این اینقدر شادن خوشبحالشون

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

کار خوبی کردن بعداً سر خرید قبر وارث ها به مشکل نمی خورن خوبه قبل از مرگ مقداری از هزینه هارو خودش م ...

چی بگم

پولدارن خرج میکنن

خدا بیشتر بهشون بده 

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش اشتباه نیست ولی گفتنش چه لزومی داشته

به ما نگفته

مثل اینکه ی آشنایی دیده اونم ازش پرسیده اینو گفته آشنا هم قیمت گرفته براما گفته بود

پول داشته دلش خواسته و خریده . خدا بهشون عمر طولانی بده . چیکار به کار مردم دارید اخه😑البته یه عده ...

من که حسودی نمیکنم

خدا بیشتر بهشون بده البته خو دارن  خودش شوهرش بچه هاش نوه هاش تک به تکشون همه میلیاردرن 

فقط میگم ای کاش منم مثل اینا پولدار بودم

ی خانومه قبر خریده بود هر روز سر قبر خالی خودش سوره توحید میخوند آخرشم فک کنم فوت کرد کلا بنظرم خرید ...

والا پیش اینا اصن از انرژی منفی خبر نیس اینقدر شاد شنگول لاکچری ماکچری زندگی میکنن خدا بیشتر بهشون بده

ای کاش ما هم داشتیم😪

اسی 200 میلیون؟؟ 😐💔

۲۰۰ میلیون به بالاس

یعنی هر قبری ۲۰۰ میلیون به بالا

هعی

من که میرم تو همون روستا پیش بابا بزرگم خاک بشم

پول قبر ندارم 

اتفاقا منم دیشب بهش فکر میکردم ولی پول نداریم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من دوست ندارم تا وقتی زنده ام کسی برام قبر بخره 

یعنی چی

حس بد و منفی ای بهم میده 

انگار منتظر مرگ خودت و عزیزاتی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها بیایید طلاین یا میلی رو دانلود کنید

۷سوت برا طلاین و ۵ سوت برای میلی گلد هدیه میده همون لحظم میتونید بفروشیدش 

این کد دعوت طلاین که ۷ سوت طلا میده:

WEMPMME

اینم کد دعوت میلی که ۵سوت طلا جایزه میده:

milli-go04p  

۲۰۰ میلیون یا چقدر تو ذهنم نمیگنجه

دیگه مردنم گرون شده زنده موندن هزینش کمتره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم