2777
2789
عنوان

با همچین آدمی چجوری رفتار میکنید

202 بازدید | 26 پست

با آدمی که وقتی پیشرفت می‌کنی توی تحصیل باهات توی قیافه می‌ره وقتی خواستگار برات میاد باهات توی قیافه می‌ره وقتی بقیه باهات خوبن باهات توی قیافه می‌ره

اگه لطف بقیه رو بخوای جبران کنی مثلا براشون کادو بخری باهات توی قیافه می‌ره 

آدمی که فکر می‌کنه همه چی رو می‌تونه با پول بخره اما نمیدونه چشم دیدنشو ندارن خیلیا (من دلم براش میسوخت اما باید دلم به حال خودم می‌سوخت که توی کوچیکی چه بلایی سرم آورد باهمین رفتاراش و داشت دوباره همون کارو میکرد و من ساده بودم و عبرت نگرفتم ) 

همچین آدمی رو از زندگیم دارم حذف میکنم اما بگید چیکار کنم دلم آروم شه . آنقدر آتیش نگیرم . 

سپردمس به خدا ، میدونم خدا خیلییییییی عادله و تقاصشو پس میده اما دلم هنوز آروم نیست .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم همچین ادمیو 

شوتش کردم از زندگیم بیرون

ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠🎀A girl with big goals°هرکس بد ما به خلق گوید،ما چهره ز غم‌ نمی‌خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم، تا هردو دروغ گفته باشیم،✨🌱

هیچی بذارش کنار روی خودتم کار کن تا دوباره همچین ادمایی سرراهت قرار نگیرن

متاسفانه طرف چاقو هم کرده باشه تو شکمم باز دلم برای میسوزه .نمی‌دونم چجوری روی خودم کار کنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

همین ک محلش نزاری باهاش سرسنگین باشی از خنجر براش بدتره.اون حسود شماست

توی جمع دلم براش سوخت رفتم پیشش نشستم سرد باهام رفتار کرد بعد از ۲ دقیقه هم گفت به نظر اونجا بیشتر خوش میگذره و  از کنارم پاشد رفت ( خیلی خجالت کشیدم )

دیگه محلش ندادم تا خودش اومد باهام صحبت کرد منم با سردترین حالت ممکن جوابشو دادم که بقیه هم تعجب کردند ، و آنقدر بی محلی بهش کردم دلم خنک شد . 

خیلی حسود و بد بین هست .

عزیزم اون آدم اگه اشتباهی کرده باشه و ظلمی کرده باشه با خدا طرفه و خدا خیلی ظریف و دقیق مو رو از ماست میکشه.

پس کاملا بی‌تفاوت باش و اول و آخر ، تنها کاری که باید بکنی اینه که خودت رو ببخشی‌ . خودت رو ببخش از اینکه تحت تاثیر این آدم قرار گرفتی و ابدا ابدا بهش فکر نکن. نه به خوبی هاش نه به بدی هاش . نه دلت براش بسوزه و نه بهش ظلم کن. برو دنبال زندگی خودت و بدون همه ی آدم ها فقط خدا رو دارن. اون خدای خودشو داره. تو هم خدای خودت رو داری و خدا جای حق نشسته و دقیق و مو به مو حواسش به نیت آدم ها و عمل هاشون هست. اینو خودش تو قرآن گفته. پس تمرکزت رو بذار روی خودت و اصلا بهش فکر نکن که بخوای اعصابتو خورد کنی.

بُردِ اذیت های اون هم فقط تا جاییه که خودت توی ذهنت بهش میدون بدی. اگه تو بهش فکر نکنی اون نمیتونه هیچ اثری روی تو بذاره

داشتم همچین ادمیو شوتش کردم از زندگیم بیرون

تلافی نکردی ‍؟ 

این دختر اقواممونه خیلیییی باهاش سروکار داریم متاسفانه متاسفانه . 

الان سرد باهاش رفتار کنم خوبه ‍؟

یا کلا بی خیال بشم و بی خیال  باشم و برام تفاوتی نکنه بود و نبودش 

البته کلا می‌خوام از زندگیم بیرونش کمک 

تلافی نکردی ‍؟ این دختر اقواممونه خیلیییی باهاش سروکار داریم متاسفانه متاسفانه . الان سرد باهاش رفتا ...

انتقامم رو گذاشتم خدا بگیره

بی اهمیت باش بهش خودش میره

ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠🎀A girl with big goals°هرکس بد ما به خلق گوید،ما چهره ز غم‌ نمی‌خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم، تا هردو دروغ گفته باشیم،✨🌱

متاسفانه طرف چاقو هم کرده باشه تو شکمم باز دلم برای میسوزه .نمی‌دونم چجوری روی خودم کار کنم

اونوقت باید منتظر رفتارهای بدتر و درنهایت خنجر از پشت زدن از طرفشون باشی 

باهاش صحبت کن بگو من از رفتارت این برداشتو کردم، این منو اذیت میکنه اگر بازم ادامه داد خداحافظ

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

تلافی نکردی ‍؟ این دختر اقواممونه خیلیییی باهاش سروکار داریم متاسفانه متاسفانه . الان سرد باهاش رفتا ...

بابا بیخیال. چقدر خودتو سر یه موضوع چرت و ساختگی اذیت میکنی. بی تفاوت باش . خودت باش و داستان درست نکن. 

سرد و تلافی جویانه هم نباش. عادی باش اگه کسی رو میسپری به خدا، به خدا نشون بده که واقعا اعتماد کردی بهش 

عزیزم اون آدم اگه اشتباهی کرده باشه و ظلمی کرده باشه با خدا طرفه و خدا خیلی ظریف و دقیق مو رو از ماس ...

مرسی به خاطر کامنتتون ، ان شا الله خیر ببینید ، خیلی کمکم کردید 🌸بخدا خیلی دلم گرفت خودم عادت کرده بودم به رفتاراش اما امشب مامانمم آنقدر ناراحت شد از بی محلی و بی ادبی و بی تربیتی که با من میکرد ( البته من برام مهم نبود دیگه چون خودمم بی محلیش کردم ) که گریه کرد ، دلم خیلیییی شکست از گریه مامانمم  

این دختر با خانواده اش اصلااا رفتار خوبی ندارن بعد برام خواستگار اومد بی محلی میکرد به من و مامانم و سرد حوابمونو میداد ( قبلا خوش و بش میکرد اصلا رفتارش خیلییی تغییر کرده بود ) بعد برعکس همیشه با مامانش خوب رفتار می‌کنه و هی میگه مامان اینو ببین مامان فلان و ... ( تازه من اوایل چقدر خوشحال شدم رابطش با مامانش خوب شده تا نگو از سر لج ما داره این کارو می‌کنه ) 

انتقامم رو گذاشتم خدا بگیرهبی اهمیت باش بهش خودش میره

خدا بخواد ، ان شا الله 🤲🏻

مرسی 🌸