2777
2789
عنوان

با همچین آدمی چجوری رفتار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست
عین این ادم و تو فامیلمون داریم با تفاوت ک‌پول دار نیست

این چون خانوادش بهش پول زیاد میدن ، خسیس و گند شده ، سر هزارتومنم حرص و جوش میخوره درصورتی که خانوادش ۲۰ تومن ماهانه بهش میدن . 

ولی همینجوری می‌ره خرج دخترای فامیل می‌کنه تا باهاش دوست بمونن ‌.

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بابا بیخیال. چقدر خودتو سر یه موضوع چرت و ساختگی اذیت میکنی. بی تفاوت باش . خودت باش و داستان درست ن ...

سر یک موضوع چرت و ساختگی نیست . 

سر کل زندگیم بوده از کوچیکی باعث آبروریزی من شده بود و خداروشکر باهاش قطع ارتباط کرده بودیم اما متاسفانه دوباره باهاش دوست شدیم که اونم قضایا بلندی داره 

خدا همچین موجودی رو ان شا الله جلو روش قرار بده 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی به خاطر کامنتتون ، ان شا الله خیر ببینید ، خیلی کمکم کردید 🌸بخدا خیلی دلم گرفت خودم عادت کرده ...

قزبونت. واقعا رفتار مادرتون از بی محلی یه نفر برا من عجیبه. مادرتو دلداری بده و روشنش کن کمتر از مسائل بی اهمیت منفعل بشه و سعی کن در عین احترام و مهربونی به مادرت، تحت تاثیر حرفای مادرت قرار نگیری.

عزیزم سعی کن اصلا بهش فکر نکنی ، اگه نگاهش نکنی نمی فهمی با مادر خودش خوبه یا بده‌ . اصلا چرا برات مهم شده. تمرین کن که اختیار افکارت دست خودت باشه و خودت تصمیم بگیری به چی فکر کنی و به چی فکر نکنی.

آدما ظرفیت نامحدود ندارن و هرچقدر به مسایل پیش پا افتاده و به دیگران بیشتر توجه کنن، توجهشون به خودشون و به مسائل مهم کمتر میشه‌ .

باور کن با مشغول کردنِ ذهنت به اون، خودت داری صد برابر ِ اون به خودت ظلم میکنی. 

تا وقتی بهش فکر میکنی نمیتونی ادعا کنی سپردی به خدا. چون خدا با کسی شوخی نداره. 

اصلا دنبالش نکن. هر پیگیری و دلسوزی و قهر و آشتی و بی تفاوتی و اینا همش از سر ضعف شما و از توجه به مسائلیه که تو نسبت بهش وظیفه نداری. تو هر شرایطی فقط ببین وظیفت چیه و اینقدر عمرتو برای اثبات کردن صرف نکن

قزبونت. واقعا رفتار مادرتون از بی محلی یه نفر برا من عجیبه. مادرتو دلداری بده و روشنش کن کمتر از مسا ...

مامانم حقیقتش چون با خالم صحبت کرده بود و بهش از رفتار زشت دخترش گفته بود ( که خالم هم گفته بود نه این با ما هم که میبینی چجوری رفتار می‌کنه ( خالم همیشه به خواهراش میگه که چقدر دخترش اذیتش می‌کنه و دادش رو درآورده با این وجود مامانم همیشه به دختر خالم محبت میکرد  ) ) ولی اینبار با وجود رفتار دخترش ، خودشم همراهیش میکرد ، من فکر میکنم مامانم از این موضوع ناراحت شد .

ممنون خیلی کمکم میکنید 🌸درست میگید کاملا  .

چجوری میتونم روی خودم کار کنم که ضعیف نباشم ؟ خیلی نیاز دارم به اینکه روی خودم کار کنم  .

سر یک موضوع چرت و ساختگی نیست . سر کل زندگیم بوده از کوچیکی باعث آبروریزی من شده بود و خداروشکر باها ...

خدا هیچ وقت آبرو و کل زندگیِ یه بنده شو نمیده دست بنده ی دیگه ای. پس اگه آگاهی و معرفتتو نسبت به خدا و نحوه ی مدیریتش بالا ببری متوجه میشی اصل ماجرا ساختگی بوده. 

اینا ظاهر داستانه. عزت و ذلت و آبرو دست خداست. چقدر از قرآن دوریم و حاضر نیستیم یه بار فقط تو عمر ۸۰ سالمون ، یه دور کامل روی قرآن فکر کنیم و ببینیم این پروردگار ما که مربی ماست، حرف حسابش با ما چیه. چقدر خدا گفته همه چیز دست منه و هیچ کسی غیر از من تو جهان موثر نیس. همین دیشب یه آیه دیدم گفته بود نگو من یه کاری میکنم. نگو من فاعلم و فردا فلان کارو میکنم. بگو اگه خدا بخواد. ینی انسان در این حد ضعیفه که از فرداش خبر نداره و هیچ قدرتی از خودش نداره. حول و قوه فقط بزای خداست. لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم‌. 

حالا شاید خوشت نیاد ولی حتی غیرمذهبی هم باشی اینا راسته و همش تو قرآن اومده. 

خدا میگه اندازه به ذره کوچولو کار خوب یا کار بد ، از جلو چشمش پنهون نیس .....

مامانم حقیقتش چون با خالم صحبت کرده بود و بهش از رفتار زشت دخترش گفته بود ( که خالم هم گفته بود نه ا ...

آره درکت میکنم. مامانت یه شخصیت مستقله و خودش حق انتخاب داره و میتونه ناراحت بشه یا نشه. شما فقط میتونی وظیفه خودتو در قبالش انجام بدی و نمیتونی به کل مانع از غصه خوردنش بشی چون ایشون یه شخصیت جدا از شما داره و احساساتش در کنترل خودشه.

از خودشناسی شروع کن.

کتاب ده نکته از معرفت نفس خیلی باریکه. از سایت نویسنده قابل دانلوده 

خدا هیچ وقت آبرو و کل زندگیِ یه بنده شو نمیده دست بنده ی دیگه ای. پس اگه آگاهی و معرفتتو نسبت به خدا ...

من همه اینا رو میدونم .

من خودم خدا بخواد رو هروقت به ذهنم خطور کنه میگم 

وقتی موفقیتی به دست میارم همیشه از خدا تشکر میکنم چون فقط خواست خدا بوده و کمکم کرده 

عاشق خدامم. و هرچی دارم از اونه . 

دلم شکسته از بنده اش .

خودم اعتقاد دارم وقتی همه چی رو میسپارم به خدا ، خودش همیشه برام قشنگترین ها رو میچینه 

این ذکر های بعد از نماز نافله مغرب ( نماز معجزه من ) خیلی بهش اعتقاد دارم و برام قشنگه ؛  

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله استغفرالله 

آن‏چه خواستِ خدا بود ( آنچه خدا بخواهد می‌شود) نیست گردیدنى و نه توانایى ‏اى، مگر به خدا ، خدایا مرا ببخش .

آره درکت میکنم. مامانت یه شخصیت مستقله و خودش حق انتخاب داره و میتونه ناراحت بشه یا نشه. شما فقط میت ...

زنده باشید ، خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده ، اجرتون با امام حسین باشه .

خیلی واقعا خوشحال شدم با شما هم صحبت شدم دلم خیلی آروم شد ، به حرفاتون فکر میکنم 🌸

من همه اینا رو میدونم .من خودم خدا بخواد رو هروقت به ذهنم خطور کنه میگم وقتی موفقیتی به دست میارم هم ...

خیلی هم عالی‌. اگه نگاهمون به خدا و هستی واقعی و واقعی تر بشه، می بینیم خدا ما رو به بنده هاش واگذار نکرده. و اصلا دیگه آدم هارو نمی بینیم. فقط می‌بینیم که خدا هست و امتحاناتش و الطافش. اگه کسی بهت ظلم میکنه ، در واقع خدا میخواسته امتحانت کنه و به وسیله ی اون بندش این کارو کرده. اصلا دیگران رو نبین. تمرکزت روی خودت باشه اگه زیاد کتاب بخونی متوجه میشی چه خبره تو نظام عالَم.

خیلی هم عالی‌. اگه نگاهمون به خدا و هستی واقعی و واقعی تر بشه، می بینیم خدا ما رو به بنده هاش واگذار ...

زنده باشید ممنون از شما . 

میشه بعدا درباره کتاب ازتون دوباره بپرسم ؟

بعد اینکه قرآن تفسیرش رو گوش میدید یا فقط ترجمه ؟ 

اگه تفسیر می‌خونید ‌تفسیر کی رو پیشنهاد میدید ً

زنده باشید ممنون از شما . میشه بعدا درباره کتاب ازتون دوباره بپرسم ؟بعد اینکه قرآن تفسیرش رو گوش مید ...

ظاهرا خود نویسنده ی کتاب به کسی که از کتاباش سوال داشته باشه جواب میده. 

قرآنو فقط از روش میخونم. خودم میخونم و فکر می‌کنم بهش و اگه برام سوالی پیش بیاد یا چیز عجیب غریبی ببینم ، سرچ میکنم ببینم داستان چیه