2777
2789
عنوان

جدال عقل و دل

183 بازدید | 24 پست

دوستان متن طولانیه خیلییی من بین عقل ودلم گیر کردم 

خواطرخواهی دارم ۱ سال ونیمه منو میخواد به نظر خیلی عاشقمه خیلی مهربونه زیادی ساده ست یه جوریه شغل ودرآند وخونه وماشین اوکیه کم جمعیته ملاکامو داره وازدواجبه به شدت یکی دوبار همو دیده بودیم ولی ظاهرش اکتش و ری اکشنش رفتاروبرخوردش کلا ظاهری اصلا وابدا به دلم نمیشینه و دلم پیش کسیه که این مدت باهاشم بخاطرکار ثابت نداشتن افسرده وعصبیه یه روز خوبه وعاشق یه روز زود ازم سر مثلا اصرارم رو دیدار میگه گیردادی و اعصابم نمیکشه ومیره توو خودش ولی قبلا عالی بود من ازدواج رومیپسندم بااینکا قبلا ازدواج کردمو جداشدم ولی این آقا باتوجه به شرایز اقتصادی یهو ۵ ماه پیش بعد ۶ ناه عاشقانه باهم بودن گذاشت رفت من موندمو خاطرات شیرین ویه مدت برگشت گفت فقط بخدا بخاطراینک ازدواج کتی وبری خوشبخت شی رفتم وتو لازق بهترین هایی ولی اگرمنو میخوای من ازخدامه باهات باش میتونیم دوست باشیم شاید کار ثابت اوکی شد که اونموقع حتما ارخدانه باهات ازدواج کنم این مدت هم خواهشادخواستگارخوب ونجیب ووضع نالی خوب اومد سمتت عمرتو ب پام نریز ازدواج کن گفت ب والله خوشبختیتو میخوام 

من خیلی دوستش دارم موندم چ گنم🥺🥺🙈🙈

عزیزم شما که یه بار جدا شدی الان باید خیلی عاقلانه تر و محتاط تر رفتار کنی.

این آقا اصلا قصدش ازدواح نیست.

خیلی واضح گفته همینجوری با من باش تا وقتی ازدواج کردی.

کاملا بزارش کنار و برای خودت ارزش قائل شو

اصلا قصدش ازدواج هم باشه شما نباید به هیچ وجه قبول کنی.

میگی کارثابت نداره چه جوری میخوای خودتو بندازی تو چاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم خوب نیستن. هر دو رو نادیده بگیره و با هیچ کدوم وارد رابطه نشو.

واقعا برخی میگن اون اولیه روبچسب چون توو این دوره زمونه شوهر کجا بود بخصوص برای خانومای بالای ۳۰ و قبلا ازدواج کرده اون مرد هم ساده س و عاشقه وضع مالیشم اوکیه حرف حرف توئه یه عمر با آرامش زندگی میکنی درکنارش برخی هم میگن دومی اوکیه بمون کنارش افسردگیشو اوکی کن حالشو باسکوت وصبوری وهمراهی وهمدلی عالی کن کار داره آزاده کارثابتم براش پیدامیشه ومیادجلو و مهم اینه عاشقته و علایق وسلائقتون باهم یکیه وخیلی تفاهمات واشتراکات دارید و ظاهر ورابطه ج ن س...مهنترینه وبعد درکنارش عاطفی که به این آقا داری من میدونم منو میخواد چون قسم خداومادروپدرخورده ومهمتر توو رفتارای سابقشم میدیدم عشق وعلاقه رو ولی داغونه کار سابت ودرآمد ثابت و سالها قبل اعتیادش ک ترک کرده ۷ سالی هست ترک کرده کلا عوضش کرده اونموقع میگه فکرمیکردم وامیدداشتم میشه ک ذوق وشوق داشتم الان بنیه ندارم کارنیست گرونیه وضعیت جامعه بده و میگه واقعا افسزده وداعونم ولی واقعا دوستت دارم خودشم مونده چه کنه ولی من بهترین خاطراتم بااین آیا بوده تاحالا مردی روانقدر دوست نداشتم بخدا موندم چ گنم😔😔 

عزیزم شما که یه بار جدا شدی الان باید خیلی عاقلانه تر و محتاط تر رفتار کنی.این آقا اصلا قصدش ازدواح ...

واقعا برخی میگن اون اولیه روبچسب چون توو این دوره زمونه شوهر کجا بود بخصوص برای خانومای بالای ۳۰ و قبلا ازدواج کرده اون مرد هم ساده س و عاشقه وضع مالیشم اوکیه حرف حرف توئه یه عمر با آرامش زندگی میکنی درکنارش برخی هم میگن دومی اوکیه بمون کنارش افسردگیشو اوکی کن حالشو باسکوت وصبوری وهمراهی وهمدلی عالی کن کار داره آزاده کارثابتم براش پیدامیشه ومیادجلو و مهم اینه عاشقته و علایق وسلائقتون باهم یکیه وخیلی تفاهمات واشتراکات دارید و ظاهر ورابطه ج ن س...مهنترینه وبعد درکنارش عاطفی که به این آقا داری من میدونم منو میخواد چون قسم خداومادروپدرخورده ومهمتر توو رفتارای سابقشم میدیدم عشق وعلاقه رو ولی داغونه کار سابت ودرآمد ثابت و سالها قبل اعتیادش ک ترک کرده ۷ سالی هست ترک کرده کلا عوضش کرده اونموقع میگه فکرمیکردم وامیدداشتم میشه ک ذوق وشوق داشتم الان بنیه ندارم کارنیست گرونیه وضعیت جامعه بده و میگه واقعا افسزده وداعونم ولی واقعا دوستت دارم خودشم مونده چه کنه ولی من بهترین خاطراتم بااین آیا بوده تاحالا مردی روانقدر دوست نداشتم بخدا موندم چ گنم😔😔 

واقعا برخی میگن اون اولیه روبچسب چون توو این دوره زمونه شوهر کجا بود بخصوص برای خانومای بالای ۳۰ و ق ...

عزیزم نمیشه با کسی به امید تغییر دادنش ازدواج کرد و من جدی گفتم که هیچ کدوم گزینه های مناسبی نیستن. به خاطر ترس از تنها موندن با کسی که مناسب نیست ازدواج نکن و خودتو بدبخت نکن. با دومی هم رابطه رو کامل کامل قطع کن اگه شخصیت و آیندت برات مهمه. باید دوره فراموش کردنشو بگذرونی دقیقا مثل دوره ترک اعتیاد. هرچقدر هم سخت باشه. و منتظر کیس سوم ک مناسبه بمون . این راه درسته. ولی انتخاب با خودته که مسیر درست رو بری یا مسیر غلط رو.

عزیزم نمیشه با کسی به امید تغییر دادنش ازدواج کرد و من جدی گفتم که هیچ کدوم گزینه های مناسبی نیستن. ...

هنش قسم میخوره که قبلا عاشقم بود وقصدش ازدواج بود نه خدانکرده سوئه استفاده ولی وضع کارش خراب شده کارش تجهیزات ساختمونه وبابت گرونی افسرده وداغون شده میگه ازدواج جزبدبختی نیست مگ اینک کار عالی بادرآمد بالا پیدا کنه میگه این مدت شکسته وداغون شده من واقعا بین دلم وعقلم گیرکردم اخه بااین آقا خوش ودرآرامش بودیم خیلی ب دلم نشیته منه سخت گیر این آقا فقط ب دلمه خیلی باهم خوب بودیم آخه چرا هی میگن خدابزرگه ازدواج برکتشو خدامیده اجاره خونه ک داریم میگیریم باهم زندگیمونو میسازیم میگه این درآمدای کم جزبدبختی وشرمندگی من جلوی تو و بچه ی آینده هیچی نیست گفت یابمون اسم ازدونیار تا ببینیم خداچی میخواد یابرو ازدواج کن و اون یکی هم که اصلا به دلم نیست ولی واقعا خوبه بخدا موندم پابذارم رودلم وحرف عقلمو گوش برم یا نه بادلم پیش برم اصلا هم حال وحوصله بافرد جدید آشناشدن ندارم 

عزیزم شما که یه بار جدا شدی الان باید خیلی عاقلانه تر و محتاط تر رفتار کنی.این آقا اصلا قصدش ازدواح ...

هنش قسم میخوره که قبلا عاشقم بود وقصدش ازدواج بود نه خدانکرده سوئه استفاده ولی وضع کارش خراب شده کارش تجهیزات ساختمونه وبابت گرونی افسرده وداغون شده میگه ازدواج جزبدبختی نیست مگ اینک کار عالی بادرآمد بالا پیدا کنه میگه این مدت شکسته وداغون شده من واقعا بین دلم وعقلم گیرکردم اخه بااین آقا خوش ودرآرامش بودیم خیلی ب دلم نشیته منه سخت گیر این آقا فقط ب دلمه خیلی باهم خوب بودیم آخه چرا هی میگن خدابزرگه ازدواج برکتشو خدامیده اجاره خونه ک داریم میگیریم باهم زندگیمونو میسازیم میگه این درآمدای کم جزبدبختی وشرمندگی من جلوی تو و بچه ی آینده هیچی نیست گفت یابمون اسم ازدونیار تا ببینیم خداچی میخواد یابرو ازدواج کن و اون یکی هم که اصلا به دلم نیست ولی واقعا خوبه بخدا موندم پابذارم رودلم وحرف عقلمو گوش برم یا نه بادلم پیش برم اصلا هم حال وحوصله بافرد جدید آشناشدن ندارم 

واقعا برخی میگن اون اولیه روبچسب چون توو این دوره زمونه شوهر کجا بود بخصوص برای خانومای بالای ۳۰ و ق ...

وااای اعتیاد هم داشته!

بعد میخوای بشینی عمرتو بزاری افسردگیشم درمان کنی.

چرا میخوای برای خودت دردسر درست کنی.

هردوشونو بزار کنار.

مگه مجبوری که حتما با یکیشون ازدواج کنی.

تنها زندگی کردن مگه چشه

عزیزم نمیشه با کسی به امید تغییر دادنش ازدواج کرد و من جدی گفتم که هیچ کدوم گزینه های مناسبی نیستن. ...

من میگم مگه آدم چقدر زنده ست که بدون عشق زندگی کنه من واقعا توان وحال وحوصله وجون اینک بخوام باکس دیگ آشناشم ندارم سنمم رفته بالا اراین قبلیا میخوام بایکی باشم آخه موندم پارتنرم چراانقدرناامید شده خدای من🥺🙈😥

هنش قسم میخوره که قبلا عاشقم بود وقصدش ازدواج بود نه خدانکرده سوئه استفاده ولی وضع کارش خراب شده کار ...

عزیزم شما که حال و حوصله آشنایی با فرد جدید نداری چجوری حال و حوصله تحمل کردنِ این عتیقه هارو داری؟ شما بین عقل و دلت نموندی چون هیچ کدوم از گزینه ها عقلانی نیستن. بین دو گزینه ی مزخرف برای بدبخت کردنِ خودت موندی. مثل کسی که بین حشیش و تریاک مونده . یکی ذهنتو مشغول کرده و اون‌یکی احساستو. درحالیکه هیچ کدوم خوب نیست.

بحث پول نیست. بحث شخصیت آدماس که این پسره که دوستش داری اصلا شخصیت درست و حسابی نداره. 

دیگه انتخاب با خودته بین حشیش و تریاک و ترکِ هر دوتاشون. یه مدت به خودت فرصت بده وقتی حوصله آشنایی نداری باید به مغزت استراحت بدی و به روح و جسمت برسی تا حالت بهتر بشه 

وااای اعتیاد هم داشته!بعد میخوای بشینی عمرتو بزاری افسردگیشم درمان کنی.چرا میخوای برای خودت دردسر در ...

بله قبلا داشته وترک کرده وچندساله پاکه شایدم اگراین آقا اوکی تشه بخوام تاابد تنهابمونم وازعشقش بگذرم خیلی یخته گویا چاره ای نیست اون آقا که خیلی منو میخواد ب نظر شنا نمیشه بااخلاق خوبش منو ب خودش علاقه مند کنه خیلی مظلومو خوبه 

واقعا گیر کردم 

عزیزم شما که حال و حوصله آشنایی با فرد جدید نداری چجوری حال و حوصله تحمل کردنِ این عتیقه هارو داری؟ ...

چی بگم شاید حق باشماست ودرست میگی ومن بیخودی گیر انداختم خودمو بین اون دونفر دلیل اونیکیازنظرشما اینه که من بهش علاقه ندارم برخی میگن واردرابطه شو فرصت بده شاید علاقه مند شدی 

من میگم مگه آدم چقدر زنده ست که بدون عشق زندگی کنه من واقعا توان وحال وحوصله وجون اینک بخوام باکس دی ...

این همه آدم افسرده و ناامید...‌ شما مسئول نجات آدما از افسردگی نیستی و هرکس تا وقتی خودش نخواد تغییری نمیکنه. و اگه خودش بخواد تغییر کنه ، همه ی مردم دنیا هم مانع بشن باز میتونه تغییر کنه. همه چی به انتخاب و خواست خودِ آدما برمیگرده. الانم شما خودت انتخاب میکنی خودتو با یکی از این دو نفر بدبخت کنی یا صبر کنی. یه مدت انرژی تو صرف آدمای دیگه و رابطه و جنس مخالف نکن. انرژیتو بذار برای ورزش و رسیدگی به جسم و روح خودت میبینی تو هر سنی میتونی احساس طراوت کنی اگه تمرکز رو روی خودت بذاری. با این وضعیت زندگی شما اگه ۲۰ سالتم بود باز افسرده و خسته و بی حوصله و بی رمق میشدی

این همه آدم افسرده و ناامید...‌ شما مسئول نجات آدما از افسردگی نیستی و هرکس تا وقتی خودش نخواد تغییر ...

بله درست میگی شما رابطه باجنس مخالف همه چیمو گرفته ومن دیگه اون آدم سابق نییتم منم دچاراسترس واضطراب وافسزدگی شدم دلم فقط تنهایی میخواد دلم ب بکدن یارم خوش بود که اونم معلوم نیست چرااینقدر داغونه هی من انرژی مثبت میدم هی داره وایب منفی میده 🥺🙈😥