قمارباز_دل مدیر عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5073 عنوان خانوما بگین ک پارتنر نامزد یا همسرتون چقدر شبیه مرد رویاها بود | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 38 پست اون تصوری که از شاهزاده ی زیبا داشتیم چقدر شبیه اش بوددد از قیافه و هیکل و چیزای دیگه خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱 1404/07/09 | 03:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قمارباز_دل مدیر استارتر عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5073 ن بابا خراب شدن نیست اینجا نمیشه توضیح داد دعام کن حق با باباشه برای همین مجبوریم دو سال کلا خانواده ... امیدوارم حل بشه به امید الله و بهم برسین و عاقبت بخیر و خوشبخت بشین عزیزجان خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
zhra_20 عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 389 اصن تاحالا فک نکرده بودم چجوری میخوام باشه به شوهر کردن اصن فک نمیکردم😂ولی خب ایده اله
قمارباز_دل مدیر استارتر عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5073 اصن تاحالا فک نکرده بودم چجوری میخوام باشه به شوهر کردن اصن فک نمیکردم😂ولی خب ایده اله خب خداروشکر 😂🥲 پایدار باشین خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
blue___screem عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 8556 اتفاقا من یکی برام پیدا شده این ویژگی هایی میگین داره ولی سنش ۲۲ هستش ولی خب من هنوز جواب ندادم بی ... عهه خوبه که بهتر سنش کمتره اختلاف سنی زیاد خیلی جالب نیست واقعا مرسیی عزیزم وای ولی خب حالا واقعا قدرشو که میدونم ولی خب اون باید بیشتر قدر بدونه که با منه 😂😂
قمارباز_دل مدیر استارتر عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5073 عهه خوبه که بهتر سنش کمتره اختلاف سنی زیاد خیلی جالب نیست واقعا مرسیی عزیزم وای ولی خب حالا واقعا ق ... قدر ندونست بزنمش وای شوهرم یه کتکایی از دستم بخورههههههه یوهاهاهاهاها🥲😂😂😂😎🤣 خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
blue___screem عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 8556 قدر ندونست بزنمش وای شوهرم یه کتکایی از دستم بخورههههههه یوهاهاهاهاها🥲😂😂😂😎🤣 وای مردا حقشونه واقعا یه جاهایی کتک بخورن واقعا😭😂این طفلک انقدر کتک خورده و صداش درنیومده فکر کنم چند وقت دیگه بهزیستی ازم بگیرش که دارم یه بچه طلاق رو اینطوری میزنم😭😂
دخترروستا۳۲ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 448 فقط قدش این دست تهی لبریز دعاست... الحمدالله کما هو اهله
دخترزمستون99 عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5530 بهتر بود از رویا یا بد تر ؟ بدتر قند روزای تلخ منی دخترم