2777
2789
عنوان

خانوما بگین ک پارتنر نامزد یا همسرتون چقدر شبیه مرد رویاها بود

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خوشگلیش دلخواهم شد ، اما اخلاق کاملا برعکس چیزی بود که میخواستم من دوست داشتم مرد من حمایتم کنه ...

اخلاق واقعا مهمه    قابل تغییر نیستن ؟ مثلا حاظر باشن بخاطر شما و رابطه تغییر کنن 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
چقدر طول کشید چی شد ک راضی شد

۵ ۶  ماه  چون واقعا ما  اختلاف طبقاتی وحشتناکی داشتیم وضع ما هم خوبه بد نیست نرمال جامعه   ولی اونا کلا جز اون ۱ درصد نایاب ایران و آقازاده بودن   برای همین واقعا سخت بود راضی کردن همه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
۵ ۶ ماه چون واقعا ما اختلاف طبقاتی وحشتناکی داشتیم وضع ما هم خوبه بد نیست نرمال جامعه ولی اونا ...

اوه نون خواهرت تو روغن 

ما تو ی سطحیم ولی کلا اون بخواد با هرکی از خانواده ما ازدواج کنه براش حاشیه درست می‌کنند کم کم باید دو سال بگذره معروفه بدبختی 

آره دقیقا درسته تایپم نبود ولی دوسش دارم

پایدار باشین 

حالا من از مردای سن بالای ۲۹ ۳۰ خوشم میاد  دوس دارم قدش مثلا ۱۸۰ ۱۸۵ باشه  صورت استخونی ولی بدنش رو فرم تر باشه ورزشی باشه ولی نه خیلییی  و یه چهره ی مردونه باشه با ریش و پشم   واقعا از مردای زیبا حس خوبی نمیگیرم حتی بازیگر و خواننده های معروف :) 

اوه نون خواهرت تو روغن ما تو ی سطحیم ولی کلا اون بخواد با هرکی از خانواده ما ازدواج کنه براش حاشیه د ...

چرا حاشیه آخه  وقتی دو نفر همو میخوان واقعا خانواده ها رو درک نمیکنم بلاخره دوس دارن ازدواج کنن یا خوشبخت میشن یا ن ولی زندگی خودشونه حتی اگه قراره خراب بشه باید مسئول این خراب شدن خودشون باشن و پاش وایسن ن دیگران 

پایدار باشین حالا من از مردای سن بالای ۲۹ ۳۰ خوشم میاد دوس دارم قدش مثلا ۱۸۰ ۱۸۵ باشه صورت استخونی ...

مرسیی

اوه چه جالب 

ولی غیر از صورت استخونی بقیه اش تقریبا همین دوست پسر منه  میخوای این برای تو جاش یه پسر نرد به من بده 😂😭

چرا حاشیه آخه وقتی دو نفر همو میخوان واقعا خانواده ها رو درک نمیکنم بلاخره دوس دارن ازدواج کنن یا خ ...

ن بابا خراب شدن نیست اینجا نمیشه توضیح داد دعام کن حق با باباشه برای همین مجبوریم دو سال کلا خانواده هامون قطع ارتباط کنند ک حاشیه ساخته نشه خیلی سخته

مرسییاوه چه جالب ولی غیر از صورت استخونی بقیه اش تقریبا همین دوست پسر منه میخوای این برای تو جاش یه ...

اتفاقا من یکی  برام پیدا شده این ویژگی هایی میگین داره  ولی سنش ۲۲ هستش ولی خب من هنوز جواب ندادم بیا عوضی کنیم😂😂🫠

شوخی میکنم ان شاءالله که خوشبخت بشی اگه شبیه این چیزی هستش که میگم پس قدرشو بدونن  اون کراش خیلی هاست گیر تو افتادههه😂😂