الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۵ ۶ ماه چون واقعا ما اختلاف طبقاتی وحشتناکی داشتیم وضع ما هم خوبه بد نیست نرمال جامعه ولی اونا کلا جز اون ۱ درصد نایاب ایران و آقازاده بودن برای همین واقعا سخت بود راضی کردن همه
خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
حالا من از مردای سن بالای ۲۹ ۳۰ خوشم میاد دوس دارم قدش مثلا ۱۸۰ ۱۸۵ باشه صورت استخونی ولی بدنش رو فرم تر باشه ورزشی باشه ولی نه خیلییی و یه چهره ی مردونه باشه با ریش و پشم واقعا از مردای زیبا حس خوبی نمیگیرم حتی بازیگر و خواننده های معروف :)
خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اوه نون خواهرت تو روغن ما تو ی سطحیم ولی کلا اون بخواد با هرکی از خانواده ما ازدواج کنه براش حاشیه د ...
چرا حاشیه آخه وقتی دو نفر همو میخوان واقعا خانواده ها رو درک نمیکنم بلاخره دوس دارن ازدواج کنن یا خوشبخت میشن یا ن ولی زندگی خودشونه حتی اگه قراره خراب بشه باید مسئول این خراب شدن خودشون باشن و پاش وایسن ن دیگران