2777
2789
عنوان

روز ٢٧پري بي بي چك اول مثبت بعدش منفي يعني چي

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 71 پست
من مديكور نزدم زيموها زدم.توكل ب خدا...با توجه ب شرايطي ك بهت گفتم ب نظرت اين ماه منم مامان ميشم؟؟؟

عزيزم بنظرم اينكه ماه اول اقدام لقاح انجام شده يعني تخمك هاي خوبي داري براي باروري پس اگه هيچ مشكل ديگه اي نداشته باشي خودتو شوهرت يعني حتما اين ماه به اميد خدا ماماني 

دختر خوشگلم زميني شد 
عزيزم بنظرم اينكه ماه اول اقدام لقاح انجام شده يعني تخمك هاي خوبي داري براي باروري پس اگه هيچ مشكل د ...

واااااااي خدا از دهنت بشنوه گلم من قبل از ماه پيش ك اقدام كنم هم سونو تخمك گذاري داده بودم دكترم گفته بود ك خيلي خوبه اما يك ماه بخاطر كم خوني اقدام نكردم بعدش اقدام كردم قرص ايروويت ميخورم ب همسرمم فوليك أسيد ميدم هرشب حدود دو سه ماهم ويتامين Eخوردم ك الان ديگه تموم شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااااي خدا از دهنت بشنوه گلم من قبل از ماه پيش ك اقدام كنم هم سونو تخمك گذاري داده بودم دكترم گفت ...

بنظرم استرس بدترين ضربه رو به فوليكول و تخمك ميزنه پس بهتره ريلكس باشي هرچند سخته و خودمم ميلرزم وقتي بي بي چك ميزنم ولي بازم ميدونم كه سمه واسم ،تو هم با خيال تخت برو جلو و در زمان تخمك گذاري اقدام كن نتيجه ميگيري صد درد صد اين ماه مامان يه كنجد كوچولويي

دختر خوشگلم زميني شد 
بنظرم استرس بدترين ضربه رو به فوليكول و تخمك ميزنه پس بهتره ريلكس باشي هرچند سخته و خودمم ميلرزم وقت ...

وقتي اين كامنت و خوندم ناخوداگاه لبخند اومد رو لبم اميدوارم توكل به خدا ك به همه يه بچه ي سالم و صالح بده مرسيييييي عزييييزم مرسي❤️❤️❤️❤️

وقتي اين كامنت و خوندم ناخوداگاه لبخند اومد رو لبم اميدوارم توكل به خدا ك به همه يه بچه ي سالم و صال ...

ان شالله هميشه لبت خندون باشه عزيزم من كه مطمئنم اين ماه مياي ميگي بي بي چكو از هر دو مثبت شدن اونوقت بايد برام شيرينيشو پست كني 😍😍

دختر خوشگلم زميني شد 
امروز وارد هفته بیست و نهم میشم. امیدوارم تجربه کنی این حس عالی و زیبا رو دوست عزیز. خیلی لذت داذه. ...

واي دلم غش رفت جنسيتش چيه؟خدا براتون حفظش كنه فك كن يه جوجويي تو دلت تكون بخوره اي خدا كي تجربه ميكنيم اخهههه

دختر خوشگلم زميني شد