2777
2789
عنوان

عشق اول نامزدم

202 بازدید | 13 پست

ما داره میشه چهار سال باهمیم و همو دوست داریم  شیرینی خورده هستیم همه می‌دونن از همون اولش خبر دار شدن بعد دو روزه باهم دعوا داریم که من دعوا می کنم باهاش الکی الکی 

یهو وسط دعوامون گفت چیکار کردی باهام مگه آدم یه بار عاشق نمیشه پس چرا من دوباره عاشق شدم 

بعد گفتم کیه گفت همون ک می‌دونی بعد قبلا گفته بود بچگیاش یکی بوده جدا شدن اما من نپرسیده بودم چرا هر چی خودش گفته بودم بهم الان گفتم به فکرشی گفت نه مرده برام گفتم اونو بیشتر دوست داشتی با منو گفت تو کنارم موندی 

خیلی حس بدی گرفتم یعنی هنوز یادشه 

من اولین هامه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم گذشته اش نیست چرا اوقات خودت رو بی دلیل تلخ میکنی‌‌.....آدمیزاد از سن ۱۶..۱۷ به بعد ممکنه از هرکسی خوشش بیاد مهم اونی هست که باهات میمونه 

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش

همسرم عشق اولمه و میپرستمش با اینکه اذیتم میکنه گاهی ولی خب قبل از همسرم یه بنده خدایی و از رو حس بچگانه دوست داشتم ولی انقدر همسرم برام عزیزه و انقدر ناراحتیش برام مهمه که هیچ وقت هیچ وقت بهش نگفتم از رو حی بچگانه کسیو دوست داشتم که یه وقت به غیرتش برنخوره چون برام خیلی عزیزه .

همسرمم قبل از من چندین سال متوالی با یه دختری بوده و عاشقش بوده ولی به هم نرسیدن اونم اینو به من نگفته بود ولی جاریه پاچه پارم برای اینکه رابطمونو خراب کنه جلوی من به شوهرم دربارش میگفت یا زمان عروسیشو به شوهرم گزارش میداد منم میدونستم جریان چیه ولی به روی شوهرم نیاوردم تا اینکه شوهرم خودش بهم گفت ،گفت کل خانوادمون در جریان بودن ولی هیچ کس برای اینکه تو ناراحت نشی بهت نگفت جز زن داداشم که اونم از عمد گفته و براش دارم و دقیق جلو همه به داداش ابرو انداخت و از عشق ثابق داداشش بهش گفت و جاریه من مثل اسپند رو آتیش داشت میسوخت چند روز متوالی گریه میکرد و وقتیم دید شوهرم باهاش قهر کرده سر این موضوع اخر کار رفتو باهاش اشتی کرد ، و به خاطر حرف جاریم خیلی حس حسادتمو برانگیختم و زندگیم داشت نابود میشد تا اینکه شوهرم قسم خورد که دیگه براش مرده و ذره ای مهم نیس براش .

میخوام بگم گاهی اوقات عشق ثابق نه بلکه اطرافیان آتیش به پا میکنن هواستون باشه گذشته ها گذشته اگه اونو میخواست الان جای شما اون کنارش بود پس مطمعن باش انتخابش شما بودی 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

همسرم عشق اولمه و میپرستمش با اینکه اذیتم میکنه گاهی ولی خب قبل از همسرم یه بنده خدایی و از رو حس بچ ...

مرصی عزیزم از دلداریت❤️

آره خب آدم قرار نیست گذشته رو فراموش کنه کامل بهش حق میدم مهم الانه ک کنار منه اونم گفت برام مرده اما یک دفعه ای یادش کرد ناراحت شدم 

مرصی عزیزم از دلداریت❤️آره خب آدم قرار نیست گذشته رو فراموش کنه کامل بهش حق میدم مهم الانه ک کنار من ...

حق داری ناراحت بشی 

ولی یه نصیحت بهت بکنم دیگه هیچ وقت هیچ وقت این بحثو باز نکن ،هم مرد پررو و وقیح میشه همم فیلش یاد هندستون میکنه همم خودتو بی ارزش میکنی براش .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫