2777
2789

میگه مامان زود جمع میکنن یا بچه ها میگن بما بده در صورتی که وضعیت مالی همشون عالیه بچه منم مهربونه میده اما ن یه کم همشو برا خودش چیزی نمی مونه مربی نظارت نداره بعد دمپاییاش عروسکاش در اومده راحت جا می‌خورده اما مربی براش انجام نداده همش بهونه عروسکای دمپاییشو میگیره یا میگه همش با من بحث میکنن فقط که اذیت نکنم ن بچه های دیگ در صورتی ک بچه من آرومه بعد معاون مهد میگه مشکلاتتون فقط بمن بگید پیام میدم میخونه جواب نمیده یعنی چی خب به آدم بر میخوره بعد از یکطرف میگه به بقیه پیام ندید من چیکار کنم حالا؟

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

ببخشید با آروم بودن کار راه نمیفته مادر مدرسه همیشه خدا از مامانی سلیطه حساب میبرن 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضوری برو صحبت کن

بعضی چیزا تقصیر مربی نیست مثلا جا انداختن عروسک دمپاییش درسته کار راحتیه ولی منم باشم هرگز دست به دمپایی کسی نمی‌زنم

به دختره میگفتی عروسکا رو بذاره کیفش بیاره بعدا سرجایش بذاری

یا بگو به بقیه وسیله هاتو نده

قاشقش و تو مهد گم شده حالا پیام دادم اگه پیدا کردید بهش بدید برداشته پیام گذاشته تو کانال لطفا قاشق چنگال نزارید برای بچه ها تو مهد هست با ما همکاری کنید دختر من وسواسیه یبار بهش قاشق دادن میگه مامان کثیف بود از دهن بچه دیگ کرد تو غذا من 

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

همه حرفهای بچه نمیتونه درست باشه 

و شما هم با استناد به حرفهای بچه شور میزنید حضوری برین معلمشو ببینین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

حتما برو ولی به عنوان یه مادر میگم از همین الان یادش بده خودش از پس خودش بربیاد

بگو اصلا به بچه های دیگه نده یا دمپاییت بذار کیفت بیار  انقدر بهش گوشزد کن تا کم کم یاد بگیره گلیمش از آب در بیاره 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

اینایی که گفتی هیچ کدوم وظیفه مربی نیست

اتفاقا خودشون گفتن از همه لحاظ هوای بچرو داریم دوست خودم اونجا مربی بوده میگه من لقمه میزاشتم تو دهن بچه تا آخر بخودشون میدادم یعنی چی این همه هزینه شهریه میدم کلی خرج اضافی دیگه خواستن بچم رنگ پریده بیاد خونه

همه حرفهای بچه نمیتونه درست باشه و شما هم با استناد به حرفهای بچه شور میزنید حضوری برین معلمشو ببینی ...

دخترم دروغ نمیگه حتی شاید دروغ بگه که ن مامان خودم دادم به دوستام اونا برنداشتن ترس از دست دادن دوستاشو داره خودش یوقتا میگه مامان شوخی کردم خودم دادم