میگه مامان زود جمع میکنن یا بچه ها میگن بما بده در صورتی که وضعیت مالی همشون عالیه بچه منم مهربونه میده اما ن یه کم همشو برا خودش چیزی نمی مونه مربی نظارت نداره بعد دمپاییاش عروسکاش در اومده راحت جا میخورده اما مربی براش انجام نداده همش بهونه عروسکای دمپاییشو میگیره یا میگه همش با من بحث میکنن فقط که اذیت نکنم ن بچه های دیگ در صورتی ک بچه من آرومه بعد معاون مهد میگه مشکلاتتون فقط بمن بگید پیام میدم میخونه جواب نمیده یعنی چی خب به آدم بر میخوره بعد از یکطرف میگه به بقیه پیام ندید من چیکار کنم حالا؟
لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
قاشقش و تو مهد گم شده حالا پیام دادم اگه پیدا کردید بهش بدید برداشته پیام گذاشته تو کانال لطفا قاشق چنگال نزارید برای بچه ها تو مهد هست با ما همکاری کنید دختر من وسواسیه یبار بهش قاشق دادن میگه مامان کثیف بود از دهن بچه دیگ کرد تو غذا من
لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
و شما هم با استناد به حرفهای بچه شور میزنید حضوری برین معلمشو ببینین
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
فردا خیلی قشنگ برو تو مهد صحبت کن رو در رو با پیام چیزی درست نمیشه اتفاقا اینا وظیفشونه روی تک تک کارای بچها نظارت کنن بیخودی که ادم یه عالمه هزینه بهشون نمیده
اتفاقا خودشون گفتن از همه لحاظ هوای بچرو داریم دوست خودم اونجا مربی بوده میگه من لقمه میزاشتم تو دهن بچه تا آخر بخودشون میدادم یعنی چی این همه هزینه شهریه میدم کلی خرج اضافی دیگه خواستن بچم رنگ پریده بیاد خونه
همه حرفهای بچه نمیتونه درست باشه و شما هم با استناد به حرفهای بچه شور میزنید حضوری برین معلمشو ببینی ...
دخترم دروغ نمیگه حتی شاید دروغ بگه که ن مامان خودم دادم به دوستام اونا برنداشتن ترس از دست دادن دوستاشو داره خودش یوقتا میگه مامان شوخی کردم خودم دادم