2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین خیلی ضروری هست خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 93 پست
اما بنظرت اگه شکایت کنم آیا طلاقم نمی‌ده ؟آخه زندگی بعد طلاقم برام سخته گلم با ی بچه تو روستا .کلا س ...

بچتو والا بذاری پیش مامانت بری کار کنی شرف داره تا با این حیوون ب زندگی ادامه بدی

اما بنظرت اگه شکایت کنم آیا طلاقم نمی‌ده ؟آخه زندگی بعد طلاقم برام سخته گلم با ی بچه تو روستا .کلا س ...

طلاق به این راحتیا نیست که دست بزنم داره اینجوری کارت راحت تره مهریتم میتونی بگیری حضانت بچتم میگیری تهش تو روستا بالاخره ی ترشی ،شیره انگوری ،لواشکی چیزی درست میکنی میفروشی 

انقدر برا خودت همه چیو سخت نکن نترس شکایت کنی که اول میان میبرنش ،بعدم انقدر گرونی هست که کسی جوابگو مهریه حتی کمم نیست خودش آدم میشه میشینه سرجاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین حالاشم اینقدر منو زده که سرم درد می‌کنه چشمم باز نمیشه به زور یکم باز میشه کبود شده یکم داره کم ...

ی روزی خییییلی بد پشیمون میشی.و همون بچتم میزنه تو سرت ک چرا از این حیوون جدا نشدی.امون بچه هم وفا نمیکنه وقتی مریض بشی.حالا دیگه خوددانی.بمون جوونیتو سیاه کن پای اون حیوون

طلاق به این راحتیا نیست که دست بزنم داره اینجوری کارت راحت تره مهریتم میتونی بگیری حضانت بچتم میگیری ...

یعنی الان زنگ بزنم به داداشم بگم به کلانتری زنگ بزن بیاد ؟؟؟

یا برا آخرین بار از خودش بپرسم که به کلانتری زنگ بزنم یا ن ؟

الان نگاه کردم دستم هم کبود شده 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
ی روزی خییییلی بد پشیمون میشی.و همون بچتم میزنه تو سرت ک چرا از این حیوون جدا نشدی.امون بچه هم وفا ن ...

آخه یه ماه رفتم اما اصلا سمتم نیومد خونه مادرم بودم .

یعنی الان زنگ بزنم به داداشم بگم به کلانتری زنگ بزن بیاد ؟؟؟یا برا آخرین بار از خودش بپرسم که به کلا ...

بی زحمت برو پزشکی قانونی ی معاینه میکنن بعد بهت ی گواهی هم میدن اونو ببر کلانتری شکایت کن 

دوباره میخوای بهش بگی میخوام زنگ بزنم که چی بشه 

بی زحمت برو پزشکی قانونی ی معاینه میکنن بعد بهت ی گواهی هم میدن اونو ببر کلانتری شکایت کن دوباره میخ ...

یعنی الان 110 زنگ بزنم ؟

توضیح دادم اول کجا بری و چکار کنی کلانتری ام هم معمولا نمیان حرفشونم این زن و شوهرید راهشو گفتم

آخه شنیدم اول باید برم کلانتری که نامه بدن برا پزشک قانونی .

توضیح دادم اول کجا بری و چکار کنی کلانتری ام هم معمولا نمیان حرفشونم این زن و شوهرید راهشو گفتم

اگه بگن چرا همون موقع ۱۱۰ زنگ نزدی .میگم زنگ زدم اما جواب درستی نداند .

چون چند بار گرفتم و قطع کردم 

آخه شنیدم اول باید برم کلانتری که نامه بدن برا پزشک قانونی .

اونم میشه تو میگی زنگ بزنم کلانتری که بیاد مثلا درخونتون صورت جلسه کنه درصورتیکه اونا برای دعوا زن و شوهر نمیان  میگن زن و شوهرید و فلان ،اگر میخوای بری اول کلانتری ،حضوری برو شکایت کن 

اونم میشه تو میگی زنگ بزنم کلانتری که بیاد مثلا درخونتون صورت جلسه کنه درصورتیکه اونا برای دعوا زن و ...

بنظرت بعدش چی میشه ؟

شوهرم چکار می‌کنه 

اگه بگن چرا همون موقع ۱۱۰ زنگ نزدی .میگم زنگ زدم اما جواب درستی نداند .چون چند بار گرفتم و قطع کردم

بگو نتونستم توضیح بده براشون 

همسایتونم که درجریان میگی شوهرم نذاشته ببینتم اونم میتونه شاهد باش 

بگو نتونستم توضیح بده براشون همسایتونم که درجریان میگی شوهرم نذاشته ببینتم اونم میتونه شاهد باش

بنظرت قبل رفتن به کلانتری با همسایه چیزی بگم ؟

.آخه همسایه اومد ولی قبلش که در میزد می‌گفت خفه شو. صدات در نیاد که می‌کشمت .

منم ترسیدم برم دم در .

اون بنده خدا رو گفت برو .

من با همسایه رفت و آمد اصلا ندارم 

اما دوبار هست برا دعوا ها میاد در میزنه یک بار دیگه هم چند ماه پیش .

ک اون بار همسرم به دروغ همه چی رو تقصیر من کرد بخدا فقط دروغ میگه .

این بار گفت نه نمیشه بیاین لطفاً برید 

بنظرت بعدش چی میشه ؟شوهرم چکار می‌کنه

انقدر نترس ازش 

فوقش در نهایت اولین واکنشش کتک زدنت بعدش که ببینه تو جدی یاخودش ماستش کیسه میکنه چون ببین  مسممی خودش میفهمه مثل همیشه نیست اصلا هم از تهدیداتش نترس ،بعدم کتک هم زندانی داره هم جریمه ،هم اینکه راحت مهرتو هم حضانت بچتو میگیری 

فوقشم بخواد طلاقت بده خودش میره دادگاه که به نفع تو و بضرر خودش