ریحانه1374قبلی مدیر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2003 عنوان خواهش میکنم بیاین خیلی ضروری هست خدا خیرتون بده | مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 93 پست سلام دوستان همسرم منو کتک زده چند بار به ۱۱۰ زنگ زدم قطع کردم آخه یه بچه هم دارم ی بار هم میخاستم زنگ بزنم اولش که همش میگفت زنگ بزن کلانتری .زنگ زدم خودم قطع کردم اما ی بار خودش قطع کرد چکار کنم خیلی کتکم زده ب چشمم و سرم و پام چکار کنم توروخدا همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 1404/07/08 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
totfarangi_1 عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 977 آخه خواهر برام سخته بعد طلاق هم.راست میگن باید شاهد هم باشه برا کتک زدن .چون من که شاهدی ندارم فقط ز ... عزیزم تو بری پزشکی قانونی خیلی راحت بهت نامه میده بهدم همسایتونم بیاد بگه ک اره زدتش ما شنیدیم اومدیم بالا دیدیدم راحت شوهرت محکوم.سختته ک دیگه هیچی بمون کتک بخور دوراز جونت ی بارم خفت کرد کرد دیگه🫤🫤بیچاره بچت ک باید واسته این صحنه هارو تماشا کنه
ریحانه1374قبلی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2003 عزیزم تو بری پزشکی قانونی خیلی راحت بهت نامه میده بهدم همسایتونم بیاد بگه ک اره زدتش ما شنیدیم اومدی ... بچم کوچک هست تازه دو سالش هم نشده پدرش کتکم میرد اون میخندید میشه دوستی قبول کنی اونجا تو شخصی پیام بریم همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم
totfarangi_1 عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 977 بچم کوچک هست تازه دو سالش هم نشده پدرش کتکم میرد اون میخندید میشه دوستی قبول کنی اونجا تو شخصی پیام ... اره قبول کردم
maryambano_ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 11658 نمیشه فقط ازش شکایت کنم ولی خودش نفهمه .یعنی برم پزشک قانونی .اما خودش نفهمه اون که نمیفهمه که تو رفتی پزشکی قانونی شکایت که کنی بعدش میان سراغش