2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین خیلی ضروری هست خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میدونه آدم آرومی هستی و آبروت مهم همچین گهی در اومده.آبرو رو بذار کنار.ب خودت فکر کن.اینجوری خوب ...

الان اومد تو اتاق گفت ازت متنفرم حالم ازت بهم میخوره و...

بخدا کم آوردم .

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
چقدر ترس و بی پناهی تو جمله هات مرگ یبار شیونم یبار برا یبارم که شده برو پزشکی قانونی شکایت کن طلاقت ...

توروخدا دعام کن چکار کنم کاش می‌فهمیدم چکار کنم چشمم کلا کبود شده حالم بده 

اما بازم اون میگه حالم ازت بهم میخورهو...

۳۰سال پیر؟من دورم آدمای ۴۰ساله هست ک تازه ازدواج کزدن تازه بچه آوردن.۴۰ساله داریم طلاق گرفته دوباره ...

من با ی بچه تو روستا چکار کنم خواهر .

دیگه نمی‌دونم چکار کنم 

من با ی بچه تو روستا چکار کنم خواهر .دیگه نمی‌دونم چکار کنم

برادری.فامیلی.دوستی آشنایی هیچی نداری کمکت کنه؟بچه نفقشو خودش باید جون بکنه بده.مهریتم باید بده.بعدشم خودت میتونی کار کنی.بخدا این این بدبختی بهتر

پاشو ی نماز بخون از خود خدا کمک بخواه بگو ی راه بزار جلوم کمکم کن

پریود هستم گلم 

برام دعا کن چشمم درد می‌کنه و سرم 

تازه اون موقع که یکم آروم شد اومد ب من قرص داد اما من میخواستم قبول نکنم اما چون سرم داشت میترکیذ قبول کردم خوردم استامینوفن.

اما باز اومد و بد و بی راه گفت .

ذلبته من گفتم تکلیفم مشخص میکنم و زنگ میزنم کلانتری .

برادری.فامیلی.دوستی آشنایی هیچی نداری کمکت کنه؟بچه نفقشو خودش باید جون بکنه بده.مهریتم باید بده.بعدش ...

برادر دارم تازه همش میگه شوهرت کتکت زد زنگ بزن با کلانتری بیام .

اما نمیتونم چون اونم زنش مخالف من هست 

پریود هستم گلم برام دعا کن چشمم درد می‌کنه و سرم تازه اون موقع که یکم آروم شد اومد ب من قرص داد اما ...

چیزی که هست وقتی تهدید کنی ولی عملیش نکنی  کم کم دیگ اثری نداره وقتی هزاران بار گفتی شکایت میکنم ولی نکردی شوهرت دیگ اهمیت نمیده به کاراش ادامه میده همچنان 

چیزی که هست وقتی تهدید کنی ولی عملیش نکنی کم کم دیگ اثری نداره وقتی هزاران بار گفتی شکایت میکنم ولی ...

اما بنظرت اگه شکایت کنم آیا طلاقم نمی‌ده ؟

آخه زندگی بعد طلاقم برام سخته گلم با ی بچه تو روستا .

کلا سخته برام بدون شغل 

برادر دارم تازه همش میگه شوهرت کتکت زد زنگ بزن با کلانتری بیام .اما نمیتونم چون اونم زنش مخالف من هس ...

ای بابا توام همش میگی نمیتونم‌.کون لقش زن داداشت.اون چیکارست؟نمیخوای یکم شوهر حیوونتو آدم کنی؟بیچاره ی بار میزنتت سرت بخوره ب جایی خدای نکرده چیزیت بشه.بچت دست کی میخواد بزرگ شه؟

ای بابا توام همش میگی نمیتونم‌.کون لقش زن داداشت.اون چیکارست؟نمیخوای یکم شوهر حیوونتو آدم کنی؟بیچاره ...

همین حالاشم اینقدر منو زده که سرم درد می‌کنه چشمم باز نمیشه به زور یکم باز میشه کبود شده یکم داره کم کم کبود میشه .

آخه یه اخلاق داره دو روز دیگه باز خوب میشه 

منم باز به بعدش فکر میکنم 

اما باز این کتک هاش منو دیوانه کرده