2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین خیلی ضروری هست خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 93 پست
ای خدا نکن با خودت.بخدا تو این دنیا مرد خوبم پیدا میشه.چرا موندی داری زندگیتو سیاه میکنی با این عن

بخدا دارم داغون میشم 

آخه اونجا هم برم تو به روستا .ن کاری ن هیچی .

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
اگه میخوای این زندگی رو داشته باشی از همین الان با همسرت عهد ببند که آرامش توی خونه از همه چی مهمتر ...

الان دیگه دلم نیست خودشم میگه ازت متنفرم متنفرم متنفرم .

ولی من موندم چکار کنم کم آوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا موندی پس قشنگ‌من....خدا بهت کمک کنه

بچه .

نمی‌دونم بچه داری یا نه .

اما بچه باعث شده همش بگم نه نرم .

حتی همسایه اومد بالا می‌خاست منو ببینه شوهرم نذاشت ببینه چکار کنم 

الان دیگه دلم نیست خودشم میگه ازت متنفرم متنفرم متنفرم .ولی من موندم چکار کنم کم آوردم

این زندگی توعه و نمیشه جات تصمیم گرفت...امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
بخدا دارم داغون میشم آخه اونجا هم برم تو به روستا .ن کاری ن هیچی .

ببین.هرچیزی سختی خودشو داره بشین فکر کن.اگه اینجا واستی هی میخواد بزنتت؟ایا بری یکم باعث میشه ادب شه و بیاد معذرت خواهی کنه؟اولین بارشه میزنتت؟من تو زندگیتون نیستم‌اگه اولین بارش نیست و مردیه ک ب راحتی دست روت بلند میکنه و در کل مرگه مرد نیست.اصلا جوونیتو حرومش نکن

بچه .نمی‌دونم بچه داری یا نه .اما بچه باعث شده همش بگم نه نرم .حتی همسایه اومد بالا می‌خاست منو ببین ...

خدا هوات رو داشته باشه مامان مهربون

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
عزیزماروم باش نفس عمیق بکشما پیشتیم تنها نیستیزنگ نزن به ۱۱٠ چون اوضاع رو بدتر میکنه به مادرتون هم ب ...

کاش اولین بار بود صد امین بار بیشتر هست 

و اینکه خودش یک بار داشت منو خفه میکردی من بخدا خواستم از خودم دفاع کنم با ناخن هام چنگ زدم به گردنش که منو ول کنه .

اونم عکس گرفته بود و برا داداشش فرستاده بود 

خودش آدم نامردی هست 

اما من هیچوقت کتک خوردم نرفتم پزشک قانونی.

آره مادرم خواب بود اما نمی‌دونستم چکار کنم 

ببین.هرچیزی سختی خودشو داره بشین فکر کن.اگه اینجا واستی هی میخواد بزنتت؟ایا بری یکم باعث میشه ادب شه ...

آخه یه بار یک ماه رفتم اصلا ادب نشد تازه همه جا به دروغ ابرو منو برده بود بخدا فقط به دروغ 

خدا هوات رو داشته باشه مامان مهربون

دارم له میشم 

از خدا خواستم یک نشونه بفرسته که بدونم زنگ بزنم کلانتری یا ن .

هنوز نمی‌دونم چکار. کنم زنگ بزن برم از این زندگی یا ن

کاش اولین بار بود صد امین بار بیشتر هست و اینکه خودش یک بار داشت منو خفه میکردی من بخدا خواستم از خو ...

وایییی دختر.نکن با خودت.بخدا موندن با همچین پدری ظام ب همون بچست.من خودم ناراحتم چرا مادرم از پدرم جدا نشد تو جوونی و همیشه سرکوفت میزنم بهش.واقعا این پدرا سمن.خودتو نجات بده.امشب نمیخوای زنگ بزنی ۱۱۰.فردا برو شکایت کن و برو خونه بابات.کون لقش.بخدا مرد خوب کم نیست.

ببین.هرچیزی سختی خودشو داره بشین فکر کن.اگه اینجا واستی هی میخواد بزنتت؟ایا بری یکم باعث میشه ادب شه ...

جوون که نیستم سی سالمه .

5 ساله ازدواج کردیم 

آخه یه بار یک ماه رفتم اصلا ادب نشد تازه همه جا به دروغ ابرو منو برده بود بخدا فقط به دروغ

چون میدونه آدم آرومی هستی و آبروت مهم همچین گهی در اومده.آبرو رو بذار کنار.ب خودت فکر کن.اینجوری خوبه میزنه سیاها میکنه

جوون که نیستم سی سالمه .5 ساله ازدواج کردیم

۳۰سال پیر؟من دورم آدمای ۴۰ساله هست ک تازه ازدواج کزدن تازه بچه آوردن.۴۰ساله داریم طلاق گرفته دوباره شوهر کرده.چ شوهر پولداری.داره عشق میکنه.چرا خودتو میبری زیر سوال