2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین خیلی ضروری هست خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 93 پست

ب هر قیمتی جدا شده دختر عمه من دقیقا مادر پدر بحثشون میشد و تو اون محیط بزرگ شد همش کتک میزد شوهره از اخر تو 15سالگی دختر عمم خودکشی کرد بعد 2 سال هم عم جدا شد توهم جدا شو مهریه بگیر اگ سرکار نمیری مهرتو بگیر برو سر کار بچتم تو ارامش بزرگ کن زنگ بزن110 بیاد مهرتم فردا بزار اجرا یکم اب خنک بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر چی دعواتون شد به این شدت

بخدا بخدا بخش گفتم بچه پوشک نگرفتی شروع کرد زد بدجور هم زد که همسایه اومد جرات نکردم برم بیرون .

همسایه گفت بزار خانما ببینم اما این نذاشت 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

اگه میخوای این  زندگی رو داشته باشی از همین الان با همسرت عهد ببند که آرامش توی خونه از همه چی مهمتره و هیچکس حق نداره بخاطر یه نفر از خانواده و دوست و فک وفامیلش اوقات تلخی درست کنه‌‌....حیف بخاطر بچه فقط بمونی...قطعا دلت باهاش بوده که ازدواج کردی گلم.. قدرزندگیتو بدون

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
بخدا بخدا بخش گفتم بچه پوشک نگرفتی شروع کرد زد بدجور هم زد که همسایه اومد جرات نکردم برم بیرون .همسا ...

شآید منظورش اینه که مثلا وقتی بیرون بودم میگفتی نه همین که رسیدم. آخه برا منم پیش اومده همسرم تا رسیده گفتم پوشک نداریم شیرخشک نداریم عصبی شده

بخدا بخدا بخش گفتم بچه پوشک نگرفتی شروع کرد زد بدجور هم زد که همسایه اومد جرات نکردم برم بیرون .همسا ...

بی دلیل.؟؟...خدای من ‌.‌بمیرم برات 💔

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
مهریه تو نمی تونی بری اداره ثبت اجرا بذاری ؟

هیچی از قانون نمی‌دونم فقط تهدیدم می‌کنه اگه بری شکایت کنی .من ک برم زندان بعد ک بیام ادبت میکنم .

از ی طرف هم میگه برو ازت متنفرم .

عزیزم دوستم وضعش از شما بدتربود هر روز کتک سر چیزای الکی دیگه شوهرش عادت کرده بود ۱۲ سال ازش کتک خورد همین ماه پیش که کتک خورد رفت پزشک قانونی پدر. همسرش رو در آورد  دیگه شوهره ب غلط کردن افتاد ازش شکایت کرد دیگه شوهرش که دوست همسرم و رفت وآمدداریم گفت گوه خوردم و رفت دادگاه تعهد داد یبار دیگه بزنمش راحت خانمش جدا بشه مهریه هم کامل باید بده

الان آدم شده

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام
شآید منظورش اینه که مثلا وقتی بیرون بودم میگفتی نه همین که رسیدم. آخه برا منم پیش اومده همسرم تا رسی ...

آخه خواهر من که بهش پیام دادم و گفتم .

وقتی اومد دست خالی واسه همین گفتم 

عزیزم

اروم باش نفس عمیق بکش

ما پیشتیم تنها نیستی

زنگ نزن به ۱۱٠ چون اوضاع رو بدتر میکنه 

به مادرتون هم بهتر بود زنگ نمیزدین ایشونم نگران میکنین اینجوری

امشب که گذشت 

مجبورش کن برین دوتایی پیشه یه ادم عاقل مشاوری چیزی ببینه دردش چیه

اولین باره میزنه؟ 

ای خدا نکن با خودت.بخدا تو این دنیا مرد خوبم پیدا میشه.چرا موندی داری زندگیتو سیاه میکنی با این عن