2777
2789
عنوان

چه استرسی بهم وارد شد😭

814 بازدید | 33 پست

فردا آزمون توجیهی بدو خدمت دارم اینترانتش کردن یعنی فقط از سیستم بیمارستان میشه وارد شد خودمم مرخصیم سپرده بودم به یه نفر برام انجام بده الان خبر داده که نمیتونه موندم چیکار کنم😭😭😭

میگه به یکی از همکارات بگو از اونجا عکس سوالارو بفرسته به تو بعد تو بفرست به من، من جوابشو بگم آخه تو ۱۵ دقیقه مگه میشه عکس سوال بفرستم😭

یه سال عقب افتاده امسالم قبول نشم میشه دو سال رسمی نمیشم😭😭😭😭

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مدیریت زمان بکنید و فرز باشید اره میشه 

مثلا سوال هارو دسته بندی کنید 

۱۰ تاشو شما جواب بدی ۱۰ تا شو دوستت و سریع ارسال کنید 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اگه مدیریت زمان بکنید و فرز باشید اره میشه مثلا سوال هارو دسته بندی کنید ۱۰ تاشو شما جواب بدی ۱۰ تا ...

خدا کنه طرف آنلاین باشه جواب بده🥲

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

شاید مسخره کنی یا که بخندی بهم

اما یه نذر راحت و مجرب بهت یاد بدم

صلوات بفرست حاجتتو بگو و بعد نذر کن برای بد وارث و بی وارث حمد و سوره بخونی مثلا پنج تا مثلا ده تا یا صد تا هر چقدر که در توانت هسا بعد باز صلوات بفرست

نیت کن خیلی راحته اما واقعا جواب میگیری

انجام بده فردا نتیجشو بهم بگو 

انشالله به خیر میگذره

نگران نباش

شاید مسخره کنی یا که بخندی بهماما یه نذر راحت و مجرب بهت یاد بدمصلوات بفرست حاجتتو بگو و بعد نذر کن ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم میگم بهت😭❤️

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

خدا کنه طرف آنلاین باشه جواب بده🥲

چت جی پی تی چی؟

نمیتونه

مثلا بهش بگو فکر کن دانشجوی پرستاری هستی و خیلی باسوادی و خیلی علمی میخوام به این سوالات جواب بدی

چت جی پی برات کم نمیذاره