2777
2789
عنوان

چه استرسی بهم وارد شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 33 پست
شاید مسخره کنی یا که بخندی بهماما یه نذر راحت و مجرب بهت یاد بدمصلوات بفرست حاجتتو بگو و بعد نذر کن ...

بد وارث و بی وارث کی هستن ؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چت جی پی تی چی؟نمیتونهمثلا بهش بگو فکر کن دانشجوی پرستاری هستی و خیلی باسوادی و خیلی علمی میخوام به ...

فک نکنم چون این آزمون توجیهیه ربطی به پرستاری نداره اصلا🥲

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد وارث و بی وارث کی هستن ؟

میشن همه ی رفتگانی که دستشون از دنیا کوتاهه و فراموش شدن مثل اجداد ما که حتی ممکنه نشناسیم به اسم یا حتی اونایی که فرزند و‌نوه ای ندارن که یادشون کنن و .....

همه ی اونایی که به رحمت خدا رفتن

من خودم خیلی نتیجه گرفتم خداروشکر😭😭😭

میشن همه ی رفتگانی که دستشون از دنیا کوتاهه و فراموش شدن مثل اجداد ما که حتی ممکنه نشناسیم به اسم یا ...

اهااا چ جالب حتما امتحان میکنم

حاجت روا بشی گلم 

ممنونم از پاسخگوییتون 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اهااا چ جالب حتما امتحان میکنمحاجت روا بشی گلم ممنونم از پاسخگوییتون

قربونت 

بخدا چند بار چیزایی که برام محال بود رو حاجت گرفتم اونم نه اینکه از بنده های خدا بخوام میگم خدایا برای اونایی که کسی ندارن و دستشون کوتاهه بدوارث و بی وارث نیت میکنم مثلا اینقدر فاتحه بخونم خودت حاجتمو بده

بعد اینکه حتی وقتی از ائمه هم کمک میخوام میگم خدایا بخاطر عزت و ابرویی که این بنده پیشت داره حاجتمو بده میگن شرک هست اگه به جز خدا خواسته هاتو از کس دیگه ای بکنی 

میخواد تقلب کنه بنظرت نذر کردن جوابه

فقط من نیستم دختر خوب 

توجیهی رو همه میدن به یکی براشون انجام بده 

جدیدا اینطوری کردن که فقط از سیستم بیمارستانه 

فقط این آزمون نیست حضوریشم هست اونو باید خودم برم و بخونم 

این آزمون فصل هفتشه 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

شاید مسخره کنی یا که بخندی بهماما یه نذر راحت و مجرب بهت یاد بدمصلوات بفرست حاجتتو بگو و بعد نذر کن ...

عزیزم قبول شدمممم واقعاااا جواب داد یه دنیا ممنون🥹🥹🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛