2777
2789
عنوان

چرا هر تاپیکی میرم بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 27 پست

بعضی عنوان ها ممنوع طبق قوانین خود سایت یه تعدادی هم دوستان چون خودشون دوست ندارن یا متعصبن یا اصلا با گفت گو نسبت خوبی ندارند یا از بعد مثبت از نگاه اونها نادرسته و ممکنه جنبه منفی داشته باشه گزززارش میزنند

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣واسه همین بوده شایدشایدم یسری ها باز گزارش زدن واسه خودشیفتگی

ندونم چی شد اصن

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

توضیح کامل و قانع ممنون

خواهش میکنم به امید روزهایی که همگی کنار هم با رعایت و احترام به نظرات و قوانین تبادل نظر  کنیم خوبیت همیشگی

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
بعضی عنوان ها ممنوع طبق قوانین خود سایت یه تعدادی هم دوستان چون خودشون دوست ندارن یا متعصبن یا اصلا ...

کلا من با یه تاپیک مشکل هم داشته باشم گزارش نمی زنم خب آدم دوس نداره رد میشه میره چه کاریه حالا با این رفتار های سمی بقبه برن تو خماری بفهمن که نصف تاپیک چی شد😂

ولی حرف شما لایک داره گلم 

همین الان زرتی یکی دیگه هم جمع شد😂😂چه سریع گزارش میزنی تاپیک میبندن

اره

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

مسخره اشو در آوردن دیگه اهی تاپیک سرگرم کننده هم میبینی میترکوننش

امشب خیلی مسخره شده

ای کاش ادامه اش رو بزاره باز الان مثل رمانا آخرش ناپایان موند😑🙂منم همش باید فکر کنم ببینم آخرش چی ...

😂😂😂