بمیرم برات راست میگن تموم کن تا تموم نشه روانت بهم میریزه من الان واقعا خسته شدم همش بد بیاری نمیدو ...
خیلی میفهممت ، از اون بدتر اینکه هیچی رو هم گردن نمیگیرن و یه جوری برخورد میکنن انگار ما بدترین عالم بودیم و اونا رو گول زدیم البته مال من که یه روز عاشق ترین میشه و روز بعد من براش منفور ترینم و من احمقی که هنوز بهش فکر میکنم😭😐 یعنی این روز ها فراموش میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی میفهممت ، از اون بدتر اینکه هیچی رو هم گردن نمیگیرن و یه جوری برخورد میکنن انگار ما بدترین عالم ...
تو رو خدا خودت و مشغول کن فکر نکن منم سعی میکنم فکر نکنم امروز میلاد امام حسن عسگری هستش امیدوارم خدا به خاطراین روز عزیز به دل ما صبر بده خوشبختمون بکنه له کوری چشم این بیلیاقتا
نه نگو فراموش نمیشه کامل ولی بی تفاوت میشیم روز به روز من منتظرم کامل کارم تموم بشه بعد برم دنبال کل ...
من که کامل تموم شده دیگه فقط مونده محضر اوایل بی تفاوت تر بودم اما الان ترس همه وجودم و پر کرده البته طبیعیه باید دورش طی بشه ولی وقتی اولین هات رو با یکی بودی دیگه مثل قبل نمیشی مگر اینکه خدا معجزه کنه.