2777
2789
مجبوریم وقتی قدر ما رو ندونستن وقتی ناراحتمون کردن پس دوسمون نداشتن دیگه با عشق یک طرفه فقط نابود می ...

وایی چقدر تو منی ، من قهر کردم گفتم طلاق، اونم دادخواست داد ، بعد جای عذر خواهی خودشم قهر کرد😶

بمیرم برات راست میگن تموم کن تا تموم نشه روانت بهم میریزه من الان واقعا خسته شدم همش بد بیاری نمیدو ...

خیلی میفهممت ، از اون بدتر اینکه هیچی رو هم گردن نمیگیرن و یه جوری برخورد میکنن انگار ما بدترین عالم بودیم و اونا رو گول زدیم البته مال من که یه روز عاشق ترین میشه و روز بعد من براش منفور ترینم و من احمقی که هنوز بهش فکر میکنم😭😐 یعنی این روز ها فراموش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی میفهممت ، از اون بدتر اینکه هیچی رو هم گردن نمیگیرن و یه جوری برخورد میکنن انگار ما بدترین عالم ...

تو رو خدا خودت و مشغول کن فکر نکن منم سعی میکنم فکر نکنم امروز میلاد امام حسن عسگری هستش امیدوارم خدا به خاطراین روز عزیز به دل ما صبر بده خوشبختمون بکنه له کوری چشم این بیلیاقتا

خدااااا
تو رو خدا خودت و مشغول کن فکر نکن منم سعی میکنم فکر نکنم امروز میلاد امام حسن عسگری هستش امیدوارم خد ...

انشالله به خواسته های دلت برسی ، من الان خودم رو با کار مشغول کردم اما حس میکنم تا ابد این داغ باقی میمونه.

انشالله به خواسته های دلت برسی ، من الان خودم رو با کار مشغول کردم اما حس میکنم تا ابد این داغ باقی ...

نه نگو فراموش نمیشه کامل ولی بی تفاوت میشیم روز به روز من منتظرم کامل کارم تموم بشه بعد برم دنبال کلاس و کار

خدااااا
نه نگو فراموش نمیشه کامل ولی بی تفاوت میشیم روز به روز من منتظرم کامل کارم تموم بشه بعد برم دنبال کل ...

من که کامل تموم شده دیگه فقط مونده محضر اوایل بی تفاوت تر بودم اما الان ترس همه وجودم و پر کرده البته طبیعیه باید دورش طی بشه ولی وقتی اولین هات رو با یکی بودی دیگه مثل قبل نمیشی مگر اینکه خدا معجزه کنه.

کاملا میفهممت من همه وسایلم اماده بودن و قرار بود تو پاییز امسال عروسی کنیم که منجر به طلاق شد😑

متاسفم گلی

ولی دارم فکر میکنم مردی که الان بفهمی ارزشش رو نداره خیلی بهتره تا آدم با یه بچه بفهمه

متاسفم گلیولی دارم فکر میکنم مردی که الان بفهمی ارزشش رو نداره خیلی بهتره تا آدم با یه بچه بفهمه

درسته اما کاش خیلی زود تر از این ها به نشونه ها دقت کرده بودم و راهی که الان بهم تحمیل شد رو ، قبل تر میرفتم

دقیقا منم دوماهه😔 مشاوره رفتیم یه سلامم نداد منتظر خبر دادگاهم💔

ببخشید گلی ولی سلامش بخوره تو سرش

حیف روح و روان مون که سر این بی ارزشا خدشه دار شد

ای کاش منم برم دادگاه

دلم میخواد جدا بشم