2777
2789
من که کامل تموم شده دیگه فقط مونده محضر اوایل بی تفاوت تر بودم اما الان ترس همه وجودم و پر کرده البت ...

منم یه محضر و پزشک قانونی مونده استرس دارم خدا الان سختی داده بعدش شادی میده مطمئنم

خدااااا
منم دارم فکر میکنم ای کاش قبل از عقد می‌فهمیدم همچین آدم به درد نخوریه

من متوجه یک سری موضوعات شدم پاسخ منفی دادم اما اومد انکار کرد و. ... کلی اصرار کردن ما هم خام شدیم و هنوز دو ماه از عقد نگذشته خیلی چیز ها رو شد اونجا هم خواستم راهم رو جدا کنم اما نشد و بعدش همه چیز رو به راه شد یه مدت تا الان که قطعی شد و خیلی ناراحتم ، حداقا اون موقع اگر جدا میشدم وابستگی نبود ، این همه مدت هم وقتم تلف نمیشد ،خود کرده رو تدبیر نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلی ولی سلامش بخوره تو سرشحیف روح و روان مون که سر این بی ارزشا خدشه دار شدای کاش منم برم داد ...

بله واقعلاااا تموم میشی ایشاالله فقط محکم باش و سست نشو از تصمیمت

خدااااا
منم یه محضر و پزشک قانونی مونده استرس دارم خدا الان سختی داده بعدش شادی میده مطمئنم

انشالله ، من که مشاوره و غیره نرفتم ، همه چیز سریع پیش رفت چون سر همه چیز توافق شد