2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری؟🥹💔

مجبوریم وقتی قدر ما رو ندونستن وقتی ناراحتمون کردن پس دوسمون نداشتن دیگه با عشق یک طرفه فقط نابود میشدیم ولش کن بسپارش به خدا نامزد من حتی تلاش نکرد منصرف کنه از طلاق گفت اوکی بریم خودشم نگفت پیغام فرستاد رفتیم میخوره سلامم نداد بهم فکر کن . راب طه داشتی ؟

خدااااا
نه نداشتممنم بهش گفتم طلاق گفت باشه

منم نداشتم 

منم گریه میکنم ناراحتم ولی جلوی همه یه نقاب زدم یه دختر خنده رو که عین خیالش نیست ولی داغون چون تمام اولینام با اون بود ولی چاره نداریم جز صبر  یه جوری راحت داره زندگی میکنه اون فکر میکنم اصلا نبودم تو زندگیش

خدااااا
منم نداشتم منم گریه میکنم ناراحتم ولی جلوی همه یه نقاب زدم یه دختر خنده رو که عین خیالش نیست ولی داغ ...

وای

چقد منی

منم اولینام باهاش بود

با این تفاوت که بقیه فهمیدن ما مشکل داریم

یکی رفت پخش کرد

حالام همه میگن برو تکلیفتو مشخص کن نذار اسمش روت بمونه

وایچقد منیمنم اولینام باهاش بودبا این تفاوت که بقیه فهمیدن ما مشکل داریمیکی رفت پخش کردحالام همه میگ ...

بمیرم برات راست میگن تموم کن تا تموم نشه روانت بهم میریزه من الان واقعا خسته شدم  همش بد بیاری نمیدونم چرا اینجوری شده زندگیمون گاهی دلم تنگ میشه گاهی متنفر میشم نمیدونم سردرگمم😔😔😔 دلم شکسته یه تلاش کوچولو نکرد برای نگه داشتنم همینه منو میسوزونه

خدااااا
بمیرم برات راست میگن تموم کن تا تموم نشه روانت بهم میریزه من الان واقعا خسته شدم همش بد بیاری نمیدو ...

من بهش دیگه حسی ندارم

فقط از حماقت خودم میسوزم که باورش کردم

که تونست با احساساتم بازی کنه

از هر کی میپرسم میگه مگه میشه دو ولت کرده و رفته باشه؟

راست میگن دوستم نداره

فقط به دنبال تایید گرفتن از پدرشه

تا اون موقع که پدرش عصبانی بود اصلا پیگیر بیماری من نبود و براش مهم نبود من دارم ضربه میخورم از این وضعیت

الان که باباجونش حالش خوب شده پیگیر شده منو ببره دکتر

همینقدر کثیف

فقط حقیقتا از طلاق میترسم

فکر میکردم باهاش تنها نیستم

الان میفهمم با شوهرم تنهای دو عالمم

مردا خیلی عوضین

میتونن برات یه گلفروشی رو بخرن و بازم دوستت نداشته باشن

میتونن برات نقش عاشق ترین مرد رو بازی کنن و ذره ای بهت حس نداشته باشن

شوهر من عینا همین بود یه بازیگر خوب 

من بهش دیگه حسی ندارمفقط از حماقت خودم میسوزم که باورش کردمکه تونست با احساساتم بازی کنهاز هر کی میپ ...

چقدر شبیه هم هستیم منم دیگه عشق مرده تو دلم ولی سخته لحظه ها رو فراموش کنم دقیقا همینقدر بی توجه هستن منم تنها بودم در هفته یک بار میومد چهل دقیقه اونم با من حرف نمی زد سکوت مطلق کنار خانوادم حتی نگامم نمیکرد

خدااااا
چقدر شبیه هم هستیم منم دیگه عشق مرده تو دلم ولی سخته لحظه ها رو فراموش کنم دقیقا همینقدر بی توجه هست ...

دقیقا

لحظه هایی که با هم گذروندیم و جاهایی که رفتیم آدمو شکنجه میدن

از شهر خودمون متنفرم چون نگاه که میکنم میبینم با شوهرم خاطره دارم

با کسی که اینقدر تحقیرم کرد

با کسی که فقط به فکر خودش بود

به خاطر منافع خودش حاضر به زجر کشیدن من بود

دقیقالحظه هایی که با هم گذروندیم و جاهایی که رفتیم آدمو شکنجه میدناز شهر خودمون متنفرم چون نگاه که م ...

اخ اخ نه این بیشعور خیلی کم منو میبرد بیرون ولی همه جای خونمون خاطره دارم باهاش این روانی میکنه آدم و

خدااااا