2777
2789
عنوان

هزینه آنومالی اسکن در کرج

1262 بازدید | 14 پست

سلام خانما من کرج زندگی میکنم میخوام ببینم کسی میدونه هزینه سونوگرافی آنومالی چقدره؟

وای که چقدر هزینه ها سرسام آوره.بیمه تکمیلی هم متاسقانه ندارم

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار
من 113 رفتم اما کرج نبودم

الان زنگ زدم مرکز پارسیان توی کرج خانمه میگه حداقل 200هزارتومن. کاش حداقل یه کم پایین تر بود. 113 خوبه بازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنومالی تکی داری یا آزمایش خونم داری؟

اگر که مرکز دیگه ای با کیفیت خوب قیمت کمتری از سونو بده دکترمو صد در صد عوض میکنم. چون شنیدم دکترا که جای خاصی رو معرفی میکنن و تاید دارن که حتما برو فلان مرکز از اون مرکز پورسانت میگیرن.

مرکز سونوگرافی شهاب ایزدی تو چهارراه طالقانی شمالی.بغل مانتو ژاکوب

یکی بهم مرکز سونوی باران رو معرفی کرده. اطلاعی از قیمتاش دارید؟

اینجور که مشخصه هیچکدوم از این مراکز تعرفه ی مشخصی ندارن و همینجوری حساب کتاب میکنن متاسفانه.

ببین یه آزمایشیه که بخوای نخوای باید انجام بدی دیگه. چون سلامتی بچت در میونه. می خوای زنگ بزن کلینیک ...

مرسی عزیزدلم از جوابت. دختر من الان توی 8 ماه هست.

و من پارسال همه ی سونو ها و آزمایش هارو آزاد انجام دادم. باید همش انجام بشه مشخصا چون پای سلامتیه بچه ی آدمه که هیچ چیز هیییییچ چیز جاشو نمیگیره.بازم ممنونم