2777
2789
عنوان

خانم های شاغل لطفا میاین

377 بازدید | 37 پست

من امروز به علت فشار کاری خیلی زیاد استعفا دادم. فعلا فقط به صورت کتبی اعلام کردم که تا پایان ماه باهاشون همکاری میکنم.

حقیقتا حالم اصلا خوب نیست، چاره دیگه ای نداشتم بارها و بارها درموردش صحبت کردم و‌اصلا رفع نشد یه جورایی به نقطه ای رسیدم که دیگه نمیتونم ادامه بدم.

درعوض مدیرم باهام قهرکرده و اصلا باهام صحبت نکرد امروز

الان احساس میکنم پشیمونم

تاحالا این حسو تجربه کردین؟ میشه از تجربیاتتون بگین

رفتار مدیرتون بچه گانه ست بنظرم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اتفاقا بهترین موقع براین صحبت هست نگید پشیمون شدید

برید صحبت و از مشکلاتتان بگید و خواسته های که دارید بگید 

بگید اگه اینا حل شده حاضرم ادامه بدم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیرت اگر  ناراحت بود باید خیلی زودتر به حرفت گوش میداد در مورد رفع اون مورد آزار دهنده ای که الان مجبور شدی استعفا بدی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وای اول یه کار دیگه پیدا کن بعد بیرون بیا میتونی فردا پیشنهاد بدی یه هفته بهت مرخصی بدن بگو دیدم با یه هفته مشکلم حل میشه و نیازی به استعفا نیست یکم استراحت کن فرض کن کامل اومدی بیرون ببین حس و حالت چیه چجوریه اخه منم سر خستگی استعفا دادم اونم دوبار هیچوقت نتونستم کار به خوبی اونا پیدا کنم 

رفتار مدیرتون بچه گانه ست بنظرم

من ازش خواستم شرح وظایف مشخص کنن

چون داخل واحدما شرح وظایف وجود نداره و فشار کاری زیاده مخصوصا روی من

بارها مطرحش کردم و قرارشد باهم صحبت کنیم و جلسه بذاریم اما جلسه نذاشتیم

درنهایت امروز گفت شرح وظایف مشخصه و همینه که هست

و بامن قهر کرد🙃

دو روز طعم استراحتو ارامش بیاد زیر دندونت خداتو شکر میکنی

من از صبح با بقال و پارچه فروش و خرازی و پیک و... درگیرم تا شب

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

من تو یه مرکز توانبخشی با بچه های زیر ۱۴ سال مشغول بودم . سخت بود .نمیتونستم آموزش بدم و این اذیتم می کرد و وجدانمو درگیر ‌ اومدم بیرون تو یه روز 

صبر کردم تا کار خوب تری پیدا بشه . سخت بود اما گذشت 

درسته الان فکر میکنی کارت اشتباهه اما چون ناامیدی . امید داشته باش و بدون الکی این کارو نکردی و خیلی سنجیدی همه چیو 

به خودت زمان بده 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

کارت چیه 

مدیر هم برات مهم نباشه اون فکر خودشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اتفاقا بهترین موقع براین صحبت هست نگید پشیمون شدیدبرید صحبت و از مشکلاتتان بگید و خواسته های که داری ...

اخه حتی علت رو نپرسید ( البته علت رو میدونه)

یکدفعه ای قهرکرد و اصلا دیگه باهام صحبت نکرد