2777
2789
عنوان

خانم های شاغل لطفا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 37 پست
امیدوارم بتونم ی کارخوب پیداکنمممنونم بابت توضیحاتت عزیزم

توکل کن . انشاا...

خواهش می کنم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای خصوصی اینطوریه که قهر میکنن...منم شرکت کار میکردم بعد بانک قبول شدم مدیر عامل باهام قهر کرد...آخ ...

متاسفانه اگهی هارو که چک میکنم انگار اوضاع کار خوب نیس

اگه هیجانی و یهو تصمیم گرفتی کار خوبی نکردی ولی اگه چند وقت تصمیمت گرفتی و جرات نداشتی عملی کنی، کار ...

خیلی وقته این شرایط رو دارم

جرات نداشتم استعفا بدم

امروز جرات پیدا کردم چون بشدت ذهنم خسته اس

خیلی وقته این شرایط رو دارمجرات نداشتم استعفا بدمامروز جرات پیدا کردم چون بشدت ذهنم خسته اس

پس آفرین بهت.

نگران نباش، یه مدت استراحت کن بعدت فکرت باز میشه‌.منم تو شرایط تو بودم اومدم بیرون، آزمون استخدامی دادم، همزمان دو جا قبول شدم.

پس آفرین بهت.نگران نباش، یه مدت استراحت کن بعدت فکرت باز میشه‌.منم تو شرایط تو بودم اومدم بیرون، آزم ...

خوشحالم که درنهایت شرایطت بهترشده

لطفا برای منم دعاکن