2777
2789
عنوان

فردا جلسه اشنایی دارم

202 بازدید | 25 پست

نمیدونم چرا ننوشتم دیت🤣🤣

نمیدونم چی بپوشم چ ارایش کنم

کمک بدین 

بتاپسر کوچکتر از خودم من ۳۰ اون ۲۵ 

همه جوره فکرامو کردم بضی جوانب سنجیدم پختگی و شعور مستقل بودنش و صحبت تلفنی با مادرش مجابم کرد باهاش قرار بزارم

خوشبخت باشی 🫂😍

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایش ملایم ولی همه جا داشته باش کم داشته باش رژ.خط چش مخصوص مدل چشمت.ترجیحا زیاد رسمی استایل نکن.زیاد حرف نزنبزار اون حرف بزنه مرموز باش لبخند اروم اکسسوری فراموش نشه عطررررر

ولی پختگی و شعور تو خیلی بالاتر ازون پسره هرجور بخوای حساب کنی تو کامل تری

از کجا میدونین😁 من از این مدل دخترای یکم ساده و یکم شلخته و بی دست و پا و بیبی فیسم 

اون خیلی مستقل و کاریه چهره هم نشون نمیده 

فداتبشم 💕💕😍😍😍کمک میدی چی بپوشم چجور ارایش کنم

نمی‌دونم حجابت چجوره راجب حجابت بهم بگو 

آرایش اگه پوستت خوبه کرم اینا نزن کمی از مراسم فرمژه که ابرو مرتب کن و توام

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

درمورد آرایش اینکه خیلی خیلی ملیح باشه و خیلی مرتب حواستو جمع کن کرمپودر نماسه تیکه تیکه نشه اگه استفاده میکنی و میکاپ مرتب تری داشته باشی با رژ قرمز زیاد موافق نیستم دیت اول بنظرم اگزجره بنظر میاد میکاپت

ارایش خیلی ملیح کن، لباس هم نه خیلی رسمی نه خیلی راحت یه چیز ساده و شیک بپوش..

آرایش سنگین سنمو زیاد نشون میده نه؟؟؟؟ مدل موهام چی؟؟؟؟ بعد الان تهران یهو سرد و گرم میشه نمیدونم تابستونی بپوشم یا پاییزی

برا ازدواج؟یع خورده بیشتر فکر کن خوب بشناسش امیدوارم بهترین برات رقم بخوره🩵

اره حتما بی گدار ب اب نمیزنم ولی خب خیلی اصرار ب اشنایی داشت مادرشو واسطه کرد 

تک بچه و شرایط مالیش اوکیه کاری و میتقلم هس دگ گفتم  ی قرار باهاش بزارم

درمورد آرایش اینکه خیلی خیلی ملیح باشه و خیلی مرتب حواستو جمع کن کرمپودر نماسه تیکه تیکه نشه اگه است ...

مرسی عزیزم 

سایه چی؟

اون رفته ارایشگاه میگه رفتم برات خوشگلل کنم😁😁😁 من دوس داشتم ناخنمو درست کنم ولی وقت نشد دگ