2777
2789
عنوان

فردا جلسه اشنایی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
از کجا میدونین😁 من از این مدل دخترای یکم ساده و یکم شلخته و بی دست و پا و بیبی فیسم اون خیلی مستقل ...

آخه دخترا از همه لحاظ زودتر از پسرا عقلشون کامل تر میشه و میفهمن چی به چیه اینجوری بی دست و پا به خودت نگو تو الان پر از تجربه ای و دختر قوی هستی 

برا ارایشت روی چشمات خیلی کار کن چون تو نگاه اول پسرا جذب چشم میشن ولی بقیه قسمتها کمتر باشه آرایش و اینکه ناخن و اینام سعی کن مرتب و خوب باشه چون ممکنه هی معذب بشید سرتونو بندازید پایین به دستا هم نگاه کنین 😂 عطر خوووب فراموش نشه تا میتونید بوی خوب بدید و کفشتونم از سفیدی برق بزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانتویی معمولی پوستم کک و مک داره یکم ولی در کل خوبه

چیزی نزن پوستت مانتو شیک و رسمی بپوش

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

آخه دخترا از همه لحاظ زودتر از پسرا عقلشون کامل تر میشه و میفهمن چی به چیه اینجوری بی دست و پا به خو ...

عطر وری سکسسسی و مون پاریس و سوپریم بوکت دارم بنظرت کدوم بهتره؟؟؟؟ 

خجالتی ک نیستیم😁 ولی دوس داشتم ناخنمو درست کنم وقت نشد 

اره حتما بی گدار ب اب نمیزنم ولی خب خیلی اصرار ب اشنایی داشت مادرشو واسطه کرد تک بچه و شرایط مالیش ا ...

قطعا احساس میکنه خیلی به درد هم میخورین که انقدر مشتاقه 

من مرد کوچیکتر ددست ندارم چون کلن البته نه همه اکثر پسرا نسبت به سنشون نابالغ تر و کوچیک تر هست فکزشون دقیقن برعکس اکثر دخترا 

خب این باعث اذیت میشه 

و پسره سنی ندارع شاید سر یه احساس بچگانه و بالانس هورمونی تصمیم میگیره و چند سال دیگه پشیمون شه 

و خوب زن به خاطر یائسگی کلن از مرد زودتر شکسته میشه 

و سنشو بالاتر میبره

نمیخوام دلتو بد کنم ولی همه جوانب رو در نظر بگیر پشیمون نشی 💛

قطعا احساس میکنه خیلی به درد هم میخورین که انقدر مشتاقه من مرد کوچیکتر ددست ندارم چون کلن البته نه ه ...

منم اصلن رغبت نداشتم اولش ولی خیلی اصرار میکنه که اجازه بده اشناشیم 

بعدشم خیلی مثال برام اورد از زوج با اختلاف سنی معکوس تا بلخره راضی شدم قرار بزارم

آرایش سنگین سنمو زیاد نشون میده نه؟؟؟؟ مدل موهام چی؟؟؟؟ بعد الان تهران یهو سرد و گرم میشه نمیدونم تا ...

بستگی به ساعتش داره. کلا آرایش سنگین برای دیت زیاد خوب نیست. مو هم به هرکسی یه مدل میاد مثلا بالا محکم ببندی و دوتار تو صورت باشه معمولا به اکثرا میاد. لباس هم رنگ نود یا پاستلی انتخاب کن ترجیحا تیره یا جیغ نپوش

مرسی عزیزم سایه چی؟اون رفته ارایشگاه میگه رفتم برات خوشگلل کنم😁😁😁 من دوس داشتم ناخنمو درست کنم ول ...

سایه اگه دوست داری در حد اینکه یه بُعدی ب چشم بده از رنگ های نود استفاده بشه مثل قهوه ای خیلی کمرنگ و کرمی اینا

عزیزم ناخناتم حتما حتمااا سوهان بکش بنظر من و ی لاک حتی شده رنگ های نود مثل کرمی و یا مطابق لباست لاک بزن