2777
2789
عنوان

لطفا همه بیان کمک

136 بازدید | 14 پست

من تو هفته39بارداری هستم  هنوز دریچه رحمم بسته کسی هست راه کاری بلد باشه یا دارو گیاهی رو تست زده باشه که برای بچم بی ضرر باشه  . تا زودتر دریچه رحمم باز شه یا درد زایمان بگیرم  ممنون میشم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن...منم مثه تو بودم اونپاع دمنوش ها رو ک برا بلز شدن دهانه رحم خوب بود رو امتحان کردم هرچی بگی رو امتحان کردم اخرشم باامپول فشار دنیااومد خودم دردم نگرفت

وای خدای من نکنه منم رحمم باز نشه

بدن هرکس یه جوره من تو 39هفته و 4روز دکتر بامعاینه از پایین گف اب بچه خیلی کمه باید زایمان کنی باامپول زایمان زایمان کردم وگرنه همیجور منتظر بودم تا دردام بیاد البته بگم دهانه رحمه من تا دو انگشت باز بود از هفته 35...

دم کرده زعفران بخور و نزدیکی عمیق و زیاد ورزش زیر دوش آب گرم،پیاده روی،یه سری کارای دیگه هم بود که تو کلاس میگفتن یادم نیست

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
یعنی دمنوش ضرر نداره

زعفران کمک میکنه دهانه رحم باز شه تو دیگه آخر بارداری هستی مشکلی پیش نمیاد ولی زیاده روی نکن هر چیزی زیادیش بده 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

امان ازدست شماها ۹ ماه زحمت کشیدی الان میخوای با یه تجویزبیجا ازبچه ها یه عمرخودتوپشیمون کنی؟؟یعنی چی داروبگین دریچه رحمم بازشه؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
امان ازدست شماها ۹ ماه زحمت کشیدی الان میخوای با یه تجویزبیجا ازبچه ها یه عمرخودتوپشیمون کنی؟؟یعنی چ ...

وااااااقعا👍👍👍👍این همه زحمت میکشن نگه داری میکنن اخر با ی اشتباه کوچولو همه زحمات رو ب باد میدن

امان ازدست شماها ۹ ماه زحمت کشیدی الان میخوای با یه تجویزبیجا ازبچه ها یه عمرخودتوپشیمون کنی؟؟یعنی چ ...

خوب اگه تو هفته چهلمم باز نشه مجبورم بخورم بعدش ادم از این میترسه بچه توشکم مدفوع کنه و بخوره همه منو ترسوندن وگرنه صبر کردنش که چیزی نیست ترس دارم