2777
2789
عنوان

خواهر شوهررر

380 بازدید | 19 پست

شیش ماهه عقدم خونه مامانمم. شوهرم بیشتر از اینکه منو بخواد ببینه و ب من سر بزنه میره خونه خواهرش تازه بیشتر مواقع بدون اینکه ب من بگه میره 

خواهرشم از قصد اینو میکشونه سمت خودش 

یعنی من بدبخت اصن نمیفهمم این کی میره پیش خواهرش و خواهر زاده هاش مگه اینکه به خودش زنگ بزنم بفهمم 

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بره واقعا این شده دغدغت دنبال این باش بشناسیشون

چون شناختم دوست ندارم بره

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
چ ضرری برای شما داره وایسا برسی بعد

ضررش اینکه دخالت میکنن مشورت میکنن همش حرف خواهرشه بعد من

خب بره نرسیده می خوای صاحب بشی یه عمره برادر اونه هافردا بری زندگی مشترک چی کار می کنی با دخالت هاش ...

خب همین من همسرشم باید از من مشورت بخواد ن اینکه لوازم آرایشم و با خواهر شوهر برم بخرم

نمیدونم شاغلی یا نه، اوضاع مالی خانوادتون چطوره و... ولی حتما روی توانایی‌های خودت کار کن و بالا ببر ...

همه اینایی که میگی و دارم شاغل نیستم دانشجوام

ولی از اونا دل نمیکنه

چرا باید ازتو اجازه بگیره که بره خونه خواهرش؟؟؟؟ تازه این نشون میده وقتی با خواهرش خوبه قاعدتا میتونه با شماهم خوب باشه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

خب همین من همسرشم باید از من مشورت بخواد ن اینکه لوازم آرایشم و با خواهر شوهر برم بخرم

خب واضح بهشبگو بگو د‌وس دارم باهم بریم خرید پیش خواهرت اینا تو رودر وایسیگیر می کنم انتخاب اونو می خرم ولی از الان مستقیم از خواهرش بد نگو 

همه اینایی که میگی و دارم شاغل نیستم دانشجوامولی از اونا دل نمیکنه

اولشه، صبور باش. شوهر منم همینطور بود. انقدررررر حرص میخوردم که نگو. اگه میتونی برو با خواهرش خوب باش. اگرم نه که زمان حلش میکنه. بلاخره قراره با تو زندگی کنه