2777
2789
عنوان

خاطره خفت گیری😂

293 بازدید | 28 پست

من و شوهرم زمانی که دوس بودیم رفتیم یه جای خلوت با ماشین 

پرنده پر نمیزد اونجا که خفت گیرا از راه رسیدن

دو نفر بودن با موتور و باتوم و شوکر داشتن 

گوشیامونو گرفتن ازمون ماشینو هم گرفتن پیاده شدیم 

شوهرم گفت لاقل بزار لباسامونو برداریم از تو ماشین 

یکم خوراکی هم داشتیم اونا رو هم میخواست برداره خفت گیر گفت بزار بمونه پاستیل دوس دارم تو راه میخورم😂😂 

من داشتم از ترس خودمو کثیف میکردم میلرزیدم قشنگ شوهرم از من بدتر بود 

آش و لاش اونهمه راهی که رفته بودیم تو بیابون پیاده برگشتیم. چن روز بعد رفتیم شکایت کردیم خودمونو هم گرفتن به خاطر خلوت با نامحرم ازمون تعهد کتبی گرفتن😂😂😂

یه هفته بعد هم گوشی هامونو پیدا کردن هم ماشین پیدا شد هم خفت گیر پیدا شد. مجبورش کردم پاستیل منو عین همون پاستیل رو بخره برام بیاره. اون یارو هم انگار خفت گیر بی سابقه بود نابلد بود خیلی ترسیده بود از ترسش کلی تنقلات و اینا خرید که رضایت بدین ولم کنن دیگه تکرار نمیشه😂😂😂😂

امروز به یاد قدیما بازم رفته بودیم همونجایی که ازمون خفت گیری شد تجدید خاطره کردیم😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زدی تو ذوقمون

باید میگفتی شوهرم مثل شیر، جلوشون وایساد تا صدمه ای نبینم

نه اینکه بگی. دوتایی خودمونو خیس کردیم🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

فکر نمیکردم خفت گیری خاطره بشه! یاد خفت گیر فوق لیسانسه ها افتادم😂

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اون پاستیل چه ماجرایی شده! 😂  ولی خدا رحم کرده که بلایی سر تو نیاوردن یا تو رو هم بدزدند! 😨

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چرا زدی تو ذوقمونباید میگفتی شوهرم مثل شیر، جلوشون وایساد تا صدمه ای نبینمنه اینکه بگی. دوتایی خودمو ...

اون بدتر ترسیده بود رنگش شده بود گچ😂😂😂 تا دو روز بنده خدا از سایه خودشم میترسید😂😂

ای کلک حالا تو بیابون چیکار میکردین خخخ

معلومه دیگه 

دعای کمیل میخوندن 

اون بدتر ترسیده بود رنگش شده بود گچ😂😂😂 تا دو روز بنده خدا از سایه خودشم میترسید😂😂

مرد هم مردای قدیم😭🤣🤣🤣

جات بودم می زدم پشتش میگفتم داداش نگران نباش، من هستم 🤣

وای ببین برای بچه تون تعریف کن بگو بابات مثل شیر خودشو خیس کرد🤣🤣🤣🤣