2777
2789
عنوان

خاطره خفت گیری😂

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 28 پست
اون پاستیل چه ماجرایی شده! 😂 ولی خدا رحم کرده که بلایی سر تو نیاوردن یا تو رو هم بدزدند! 😨

باور کن تو اون مدت همش فکر میکردم بعد گوشی و ماشین نوبت منه بهم تجاوز کنن خدا رحم کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جررررر🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣به خودشم بگو یادته مثل شیر ،شلوارت خیس شده بود؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

افرین چه ادم فهمیده ای😂😂

🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یکی هم که حرف راست زد پشیمونش کن😂

خیلی ضد حال خوردم  اخه🤣

یادمه یکی از دوستامم، با دوست پسرش بوده پلیسا گرفته بودنشون 

وقتی تعریف می‌کرد گفتم پسره چیکار کرد؟ میگفت رنگش زرد شده بود کم بود گریه کنه 🤣🤣

خیلی ضایعس امیدت ب یکی باشه اما اون از خودت بیشتر بترسه🤣

ضایع تر اینه تو روابط، پسرا ادای حامی و شیر بودن و فلان درمیارن

تو شرایط حساس، شیر آبی هم نیستن🤣