2777
2789
عنوان

به نظرتون من ریه ام مشکل داره

369 بازدید | 22 پست

من اولای سال ۴۰۲ کرونا گرفتم

سال ۴۰۳ ذات الریه

بعد الان سرما که میخورم نفسم به زور بالا میاد

الان نزدیک یه هفته اس که مریضم

واسه این که از پله نرم بالا پایین یا هوای بیرون اذیتم نکنه حبسم تو خونه

مدام نفسم کم میاد 

ولی دکتر که رفتم میگه سالمی

طبیعیه واقعا این وضع؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دکتریم نع دکتریمممم؟کاش بودیمممم😂

آخه دکتر میگه من مشکلی نمیبینم😂

خب پس چرا نفسم به زور بالا میاد😂

به خدا جلوی بقیه خجالت میکشم که انقد تنفسم مشکل داره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

آخه دکتر میگه من مشکلی نمیبینم😂خب پس چرا نفسم به زور بالا میاد😂به خدا جلوی بقیه خجالت میکشم که انق ...

منم کرونا گرفتم بعدش تنگی نفس دارم دکتر ھم میگہ چیزی نیست یوقتایی مخصوصا محیطای بستہ انگار دارم خفہ میشم تو دوییدن ورزش ھم ھمینم

منم احساس میکنم بعد از کرونای حدود یکسال پیش گاهی درست نمیتونم نفس بکشم سینه م سنگینه مثلا یکماه پی ...

وای دقیقا

انگار کرونا ریه هامونو زد داغون کرد

تازه من یه ذات الریه رو هم از سر گذروندم که بدترم کرد

من مثل شمام بعد ریه ام حجمش کوچیک شده قلبم برا نفس بهش فشار میاره و باید ورزش کنم که حجمش بالابره درحدی شدم که اگه مثلا دستمم تند تاب بدم نفس نفس میکنم یا ی پله نه بیشتر بالا برم همینطوریم گفت ظرفیت تنفسیت‌پایینه

منم کرونا گرفتم بعدش تنگی نفس دارم دکتر ھم میگہ چیزی نیست یوقتایی مخصوصا محیطای بستہ انگار دارم خفہ ...

وای وای دقیقا

بعد جلوی دیگران خیلی بده

من همش خجالت میکشم😂

هی میگم نکنه از قلب باشه ولی خب مشکلی ندارم فقط همینکه انگار نفسم کم میاد

نه قلب نیس

انگار ریه درگیره کلا

من مثل شمام بعد ریه ام حجمش کوچیک شده قلبم برا نفس بهش فشار میاره و باید ورزش کنم که حجمش بالابره در ...

منم سر پله شدیدا نفسم میگیره

شدید

نمیدونم چرا