2777
2789
عنوان

میدونین pick me یعنی چی🗿

97 بازدید | 8 پست

یعنی کسی که باعث میشه همجنس های خودش حس ناکافی بودن کنن و انتظار جنس مخالف بره بالا

مثل کسی که میگه " من هم شاغلم هم تو خونه کار میکنم هم ده تا زاییدم با این حال اندامم محشرههه دستی هم در هنر دارم خیلی هم زیبام دستپختمم که محححشرر تازه قانع هم هستم هیچچچوقت از آقامون نخواستم چیزی به نامم بزنه شما ها خجالت نمیکشین  به آقاااتوننن فشار میارید و میگید فلان چیز رو بزن به نامم؟؟"

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی این نیست ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
با احتراماین لاشی بودن محضه

موافقم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

پیک می کسیه که جلوی جنس مخالف بخواد اغراق نمی‌آییم کنه

یا اینکه ادای لات ها رو دربیاره

صداش رو نازک کنه.

دخترای دیگه رو تخریب کنه

بگه من کوچولوم 

یا اینکه وحشی بازی دربیاره

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️