2777
2789
عنوان

تولد بلاگرا

122 بازدید | 6 پست

جدیدا هی تولد میگیرن تولد سی سی بود الهام حسینی رقص چاقو داشت میکرد استوری گذاشته بود لخت بعد جالبه مینویسن تابع قوانین اسلامی فتا چطور بهشون گیر نمیده😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده شورشونو ببرن که من بخوام چشم خوشی اونا رو نداشته باشم من کلی گفتم شما چرا به خودت گرفتی

به خودم‌ نگرفتم

تاپیک زدی منم نظر دادم. هرکسی نظر بده یعنی به خودش گرفته؟!

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

به خودم‌ نگرفتمتاپیک زدی منم نظر دادم. هرکسی نظر بده یعنی به خودش گرفته؟!

شما وقتی به من میگی چشم خوشی ندارید یعنی چی اومدی جبهه گرفتی برای من من هیچ کدومو فالو ندارم اتفاقی تو اکسپلور دیدم من به چیشون چشم خوش ندارم به زندگی پر ازخیانتشون

شما وقتی به من میگی چشم خوشی ندارید یعنی چی اومدی جبهه گرفتی برای من من هیچ کدومو فالو ندارم اتفاقی ...

تو زندگی همه خیانت هست

گفتید چرا فتا گیر نمیده.. گفتم برای رقص چرا گیر بده و چرا زوم کردید

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

تو زندگی همه خیانت هستگفتید چرا فتا گیر نمیده.. گفتم برای رقص چرا گیر بده و چرا زوم کردید

وقتی لخت نیم تنه پوشیده گفتم وگرنه پشت کوهی نیستم بگم برای رقص چرا فتا گیر نمیده