2777
2789
عنوان

کیا بعد ازدواج زشت شدن

187 بازدید | 19 پست

واقعا من هم خودم هم چند نمونه اطرافم دیدم نمی‌دونم چرا دقیقا و چی میشه که بعضی خانما بعد ازدواج زشت میشن یهو 🫤

من نه مو رنگ کردم نه ابرو هامو روشن کردم یا نازک کنم

اصلا هیچکاری نکردم ولی قبلش صورتم توپر بود و گونه داشتم ، پوستمم صاف بود و روشن

یهو پوستم کدر شد و صورتم لاغر شد 🫤

بعد خواستم قیافمو درست کنم یعنی

رفتم ابرو هامو میکرو کردم ریدم توش تازه آنقدر کنار هم کنار هم تار ابرو کشیده شبیه کادری شد‌ بعد یکسال و نیمم نرفته هنوز فقط کمرنگ شد😂

رفتم ژل تزریق کردم گونه و لب ، گونه خوب بود ولی لبو باز دکتر گند زد 

یعنی همینطوری از ی نچرال زیبا ب ی نچرال زشت و بعدم به ی غیرنچرال زشت تبدیل شدم🥲🥲🥲🥲

یکی بگه چیکار کنممممم هعی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون شوهرمو دوست نداشتم واقعا کنارش پژمرده شدم...

درحالی‌که در مجردی زبان زد بودم .

جدا که شدم باز رو اومدم و کلی سرحال شدم

با هر رابطه جن سی انرژی رد و بدل می‌شه واگر طرفین همو واقعی نخوان و یا جفت روحی نباشن تاثیر میذاره رو چهره

الان با کسی هستم که دوسش دارم و دوسم داره این عشق رو چهره مون تاثیر گذاشته. (با وجود سختی ها و دعواهامون)

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

وای من عکسای زمان عقدمو میبینم خیلی غصه میخورم خیلی عوص شدم

منم عکسای مجردیمو میبینم غصه میخورم 

هرچی میگردم بفهمم چیشد یهو نمیفهمم

من اصلا کمتر سن م میخورد به چهره م الان چند سال بیشتر سن خودم میخورم 🥲

اتفاقا بعد متاهلی همه ی خانوما خوشگل تر میشن 

به جز استثنا 

شما جزو استثنا ها بودی

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر