2777
2789
الان درحدی که دستتون به دهنتون برسه هست و بعدا هم بهتر میشه بستگی به تلاش شما داره

برای منم میگی عزیزم♡

بهم فکر میکنه؟حسی بهم داره؟جلو میاد یا فراموشش کنم؟

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم میگی عزیزم♡بهم فکر میکنه؟حسی بهم داره؟جلو میاد یا فراموشش کنم؟

باید بهش فرصت بدی فکرشو بکنه الان ذهنش درگیره نیاز به زمان داره تا فکر بکنه دوست داره ولی از شماهم انطزاز داره درکش بکنی و بهش زمان بدی تا باخودش کنار باید

پرستاری مامایی هوش بری اتاق عمل و درمورد رنگ شلوارت که اونقدر جزعی نمیدونم 😂

مامایی نزدم. پرستاری هم روزانه نزدم

مصاحبه دار زدم ک دعوت نشدم اصلا و چون دعوت نشدم، قبول نمیشم

اولویت هام میگم بهت.

رتبه مو حدس بزن ببینم درسته یا ن حست

حس میکنی امسال چی قبول میشم کنکور؟ ۱ پزشکی تعهدی ۲ دندون تعهدی ۳ داروسازی تعهدی ۴ علوم تغذیه ۵علوم آزمایشگاهی ۶ رادیو لوژی ۷ مهندسی ۸ اتاق عمل ۹ هوشبری ۱۰ روانشناسی 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مامایی نزدم. پرستاری هم روزانه نزدم مصاحبه دار زدم ک دعوت نشدم اصلا و چون دعوت نشدم، قبول نمیشم اولو ...

سلام

اگه دوس دارین تراز معدل و کنکور تون رو بگین. رتبه تو منطقه

همکارم مشاور تحصیلی هستن ازش براتون بپرسم 

مامایی نزدم. پرستاری هم روزانه نزدم مصاحبه دار زدم ک دعوت نشدم اصلا و چون دعوت نشدم، قبول نمیشم اولو ...

درمورد رتبه که گفتم اونقدر جمعی نمیتونم بگم ولی درمورد رشته حسم میگه رادیو لوژی هم میتونی قبول شی

درمورد رتبه که گفتم اونقدر جمعی نمیتونم بگم ولی درمورد رشته حسم میگه رادیو لوژی هم میتونی قبول شی

اهاا. ممنون.  ب طور کلی از من چی حس میکنی؟ چ ویژگی اخلاقی یا ظاهری ازم حس میکنی ؟ چ دختری هستم؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.