الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای پس کامل درکت میکنم. منم تو همین وضعیتم. و به شدت دلم میخواد انصراف بدم و ادامه ندم. حتی شده پایا ...
نمیدونم چیکار کنم. منم میخوام با مشاور یا پزشک صحبت کنم دیگه آخرین امیدمه. خیلی هم برای ارشد زحمت کشیدم و نمرات بالا گرفتم ولی انگار انرژیم برای کوچکترین کارها هم تموم شده
نمیدونم چیکار کنم. منم میخوام با مشاور یا پزشک صحبت کنم دیگه آخرین امیدمه. خیلی هم برای ارشد زحمت کش ...
آره منم برنامم همینه. میخوام یه مدت برم مشاور، ببینم بهتر میشم یا نه. و شاید در نهایت انصراف بدم.
من برای ورود به ارشد خیلی تلاش کردم رتبم خوب شد و اینا، ولی از همون ماههای اول دیگه انگار نمیتونستم ادامه بدم. نمرههام هم خوب نیستن. ترم ۲ رو به سختی تموم کردم و اطرافیان مانع شدن قبل ترم ۳ انصراف بدم. فعلا دارم میرم دانشگاه
بنظر من کار خیلی خوبیه عمل بینی یا برطرف کردن هر نوع نقص ظاهری چون خود انسان از دید خوش زیبا میشه و میتونه از زندگی لذت ببره و این روی عزت نفس و اعتماد به نفس انسان هم تاثیر زیادی داره چون به خود آرمانیش فرد میرسه.
حتی اگه ایراد شدید نداره بتونی تیپ پلاستی هم بکنی خیلی خوبه