2777
2789

بچه ها یادتونه  گفتم خواهرم میخاد خونه بخره داره طلاهاشو میده 

قرار بود وام مسکن بگیرن ۱تومن بعد خاهرم ۱۸ سالش تموم نشده برا همین نمیتونه وام بگیره خونه ب نامش بشه 

شوهرش گفته سه دنگ میزنم ب نام خودم سه دنگم به نام مامانم😑

اجیم گفته نه برا چی ب نام مامانت خب به نام مامان من بزن تو که داری ۳ دنگشو ب نام خودت می‌زنی  

بابام نمیزاره چون دارم طلا میدم و اینا شوهره ام بدش اومده گفته پس بیخیال نمیخریم خدا ب خودم پول بده خودم می‌خرم و این حرفا 

اجیم الان عذاب وجدان گرفته میگه دیگه برام طلا نمیخره دیگه روم حساب نمیکنه اینجوری شد و این حرفا میگه نکنه باهام ی رنگ نباشه دیگه 

نظر شما چیه؟

بنظر من اجیم کار خوبی کرد ینی چی به نام مادرشوهرش باشه درحالی ک اجیمم  داره پول میده 

🥰غم دنیارو بیخیال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت خیلی بی وجدانه

برای چی؟؟؟

اجیم داره طلاهای مجردیشو میده همرو 

ما ۸۰۰ تومن کمکشون کردیم 

پسره کفته سه دنگ میزنم ب نام خودم سه دنگم به نام مامانم 

یعنی چی؟؟

شما حاضر بودی تو خونه ای زندگی کنی ک نصفش بنام مادرشوهرته؟

🥰غم دنیارو بیخیال

به خواهرت بگو حق نداره ۱۰۰ سوت طلا بفروشه به این سن که رسیدم این نتیجه رو گرفتم که جز طلا هیچ چیزی برای زن مال نمیشه نه خونه نه ماشین نه حساب بانکی چون همه رو مرد میتونه ازش بگیره به زور به جز طلاهاشو

خب چرا همشو به نام خودش نمیکنه!؟اصلا چرا به نام خواهرت نمیکنه؟

چون باید وام مسکن بگیره یه تومنه اونو باید سه دنگ سه دنگ بزنن 

اجیم چون ۱۸ سالش تموم نشده نمیتونه وام بگیره و به نام بزنه 

پسره میخاد با مامانش بگیره قسطاشم خود پسره میخاد بده

🥰غم دنیارو بیخیال

افرین به ابجیت مادر چیکاره اون زندگیه که خونه به نامش باشه؟ توی کشوری زندگی میکنیم که زیر ۱۸ نمی تون ...

دقیقا منم از همین حرصم گرفت

🥰غم دنیارو بیخیال