2777
2789
عنوان

شوهر خاهرم میخاد خونه ب نام مامانش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 58 پست
به خواهرت بگو حق نداره ۱۰۰ سوت طلا بفروشه به این سن که رسیدم این نتیجه رو گرفتم که جز طلا هیچ چیزی ب ...

طلاهاشم اگ فاکتور ب نام مرد باشه میتونه بگیره عشقم

🥰غم دنیارو بیخیال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پسره 

رفته زنجیر خریده برا پس انداز ی پلاک ام داشته ب اجیم گفته میدم مامانم بندازه گردش تو گردنت پره  مامانم گردنش خالیه مامانم بندازه هروقت خاستیم میده😐

🥰غم دنیارو بیخیال

اینطور مردا شکاکن فک میکنن زن بعدا قراره کاری علیهشون بکنه، معمولا مادرایی داشتن که به شیوه های متدا ...

دقیقا 

نمیدونی مادرشوهر اجیم چقد عوضیه

🥰غم دنیارو بیخیال

خواهرت چرا باید خرج خونه ای رو بده که به نام مادرشوهر میشه

همون دیگه 

شوهره گفته تو پشتم نیستی و فلان 

گفتم بهش بگو اگ به نام خودت میتونستی بزنی ۶ دنگشو بهت میدادم 

اما چرا مامانت

🥰غم دنیارو بیخیال

دقیقا نمیدونی مادرشوهر اجیم چقد عوضیه

به خواهرت بگو عین این جمله رو بگه 

تو اگه دنبال اینی که مادرتو خوشحال کنی برو به بابات بگو یه ملکی رو به نام مادرت بکنه  اگه مخالفی پس یعنی تورو به وقتش از شیر نگرفتن و وقت ازدواجت نبوده

ψ ❤️

دختر زیر هجده سال ،سند نمیتونه بزنه ،گواهینامه نداره،حساب نمیتونه باز کنه ، وام نمیتونه  بگیره ولی شوهر می‌تونه داشته باشه تازه طلاق هم بگیره نمیتونه مهریه رو به حساب خودش بگیره ،مهریه رو پدر برمیداره

بعد پسره رفته زنجیر خریده برا پس انداز ی پلاک ام داشته ب اجیم گفته میدم مامانم بندازه گردش تو گردنت ...

دامادتون خیلی تحت نفوذ مامانش هست، بهتره خواهرتون درمورد مسائل مالی اصلا باهاش حرف نزنه، حتی در مورد طلا که خریده اصلا نطری نده ، وقتی آقا داد به مادرش ، بعدا نمیتونه ازش بگیره و تازه دوباره میاد سمت خواهرتون، پس صبور باشه و در مورد پس انداز و این جور چیزها با ایشون حرف نزنه