2777
2789
عنوان

شوهر خاهرم میخاد خونه ب نام مامانش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 58 پست
یه دعوا بشه میگه طلاقتو میدم من تجربشو دارم که میگم مادرشوهرا وقتی قدرت دستشون باشه قشنگ جوری زندگیت ...

دقیقا 👏🏻

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور مادر زن محرمه مادر شوهر محرم پسرش نیس از کجا معلوم مادر زن بالا نکشهنمیدونم چرا پسر که زن میگیر ...

می دونید چرا

نمونش خودم

من ۱۹ سالم بود شوهر کردم مادرش از هیچ تلاشی برا ریدن تو زندگی ما فرو گذار نکرد

ببخشید بد حرف زدم ولی حقیقته

حتی چون خودش جوونیش از شوارش کتک خورده بود باعث شد شوهرم منو کتک بزنه

موقع سرکار رفتن من چقدددرررر تیکه انداختن به من

دخترش کمک من یک قابلمه جا به جا نکرد موقع جهیزیه چیدن بعد الان توقع داره کل تحقیقات خواستگاری و فلاناشو شوهر من انجام بده

هنوزم مدام در حال دروغگویی به ما هستن و پولاشونو میدن به پسر مجردشون

به بچه من یاد داده که اون یعنی من مامانت نیست مامان واقعیت منم

امروز همکارم حرف قشنگی زد

گفت امکان نداره مادرشوهری پسرشو دوس داشته باشه ولی عروسشو اذیت کنه

چون می دونه عروس سر پسرش خراب میشه

برای چی؟؟؟اجیم داره طلاهای مجردیشو میده همرو ما ۸۰۰ تومن کمکشون کردیم پسره کفته سه دنگ میزنم ب نام خ ...

واسه اینکه مطمئن نیست از خواهرت و قطعا مادره یاد پسرش داده که به اسم زنت نزن که دو روز دیگه اگه طلاق گرفتین خونه رو نگیره ازش. به خواهرت بگو یه ذره عذاب وجدان نگیر. طلاهاشو اصلا نده. 

می دونید چرانمونش خودممن ۱۹ سالم بود شوهر کردم مادرش از هیچ تلاشی برا ریدن تو زندگی ما فرو گذار نکرد ...

عزیزم باور کن همه جا ادم خوب و بد هس، ولی اره ، تو زندگی اونقد که مادر شوهر میتونه دخالت کنه مادر زن  نمیکنه،  

من منظورم مادر شوهرایی هس که دلسوز بچشونن ولی پسرش  و عروسش باهاش  بدن و انگار هفت پشت غریبه ان

مثلا همین قضیه استارتر ، 

اگه مادر شوهر زن خوبیه و ذات درستی داره، چرا خونه رو بزنه بنام مادر زن ، خب بزنه بنام مادر شوهر  بعذا انتقال بدن، 

به هرکی بگی داماد خونه نصف خونه رو زده بنام مادر زنش 

تعجب میکنه ،  

طلاهاشم اگ فاکتور ب نام مرد باشه میتونه بگیره عشقم

خوب من طلا میخرم فاکتور به نام خودمه لزومی نداره به نام مرد باشه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

از چه نظر ؟

از نظر اینکه میخواد اقتدار شوهره را زیر سوال ببره و در مورد حق انتقال مالکیت از سوی زوج به مادرش که حقی است مسلم و غیرقابل هرگونه بحث که زوجه معترض است

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

چون باید وام مسکن بگیره یه تومنه اونو باید سه دنگ سه دنگ بزنن اجیم چون ۱۸ سالش تموم نشده نمیتونه وام ...

خب طلا ها خواهرت پس چی میشه؟

و اینکه انگار اون سه دنگ ضمانت‌ه و بعد پرداخت کامل وام به نام شوهر خواهرت میشه کامل؟