2777
2789
عنوان

بعضی از کاربرای اینجا باید‌چند جلسه تراپی‌ برن

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شماستاما تراپی رفتن مخصوص همستنه صرفا افرادی که تفکر اشتباه دارن🌸🙏🏻

موافقم باهات منظورم اینه که اوناهم برن تفکرشون درست کنن🌱

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

یعنی فاجعه هستش از هر دو‌تا تاپیک یکیش راجب التماس واسه شوهر کردن هست

خیلی دید محدودی دارن 

صبحی یکی میگف زنای خارجی برا پول درس میخونن کار میکنن ک از گشنگی نمیرن رفاه نسبی داشته باشن

زنای ایرانی هم کار نکنن عب نداره چون شوهر کار میکنه خرجو میده نیازی نیس زنای ایرانی رفاه نسبی رو بدون شاغل شدن دارن ://

ینی ادم واقعا میمونه چی بگه هیچ درکی از تحصیلات و موقعیت اجتماعی ندارن 

این خوبه دیشب یکی شوهرش بددل و پارانویید بود گفتم بهش شوهرت مریضه برین مشاور به من توپید حرف دهنتو بفهم من عاشقشم
اگه این پستو میبینی شوهر عتیقه ات برای خودته نترس  عزیزم

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

و مورد جالبتر اینکه بیشتر کاربرا تاپیک میزنن که چقدر کاربرای اینجا عجیبن! یعنی همه همدیگه‌رو عجیب میبینن فقط معیاراشون فرق داره!😁

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خیلی دید محدودی دارن صبحی یکی میگف زنای خارجی برا پول درس میخونن کار میکنن ک از گشنگی نمیرن رفاه نسب ...

همینا هر خفتی رو تحمل میکنن 

فقط واسه اینکه هیچ هنری تو زندگی ندارن 

اگه شوهر نباشه چطور از پس خودشون برمیان 

الان زمونه اعتماد نیست 

گذشت مردای قدیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

۸۰ درصد افراد نی نی سایت حسرت زندگی بعضی هارومیخورن که زندگی اوناروداشته باشن 

اینجا ۹۰ درصدشون مشاوره قبل ازدواج نرفتن بعد چندسال طلاق گرفتن به شماها که مشکل کوچکی دارید سریع میگن #طلاق

هواست به زندگی توباشه سر هر ادم شکست خورده الکی دعوا نکنید راه حل درست عملی منطقی پیدا کنید

۸۰ درصد افراد نی نی سایت حسرت زندگی بعضی هارومیخورن که زندگی اوناروداشته باشن اینجا ۹۰ درصدشون مشاور ...

شماها باهمسرتون۲۰ سال بدون مشکل زندگی کنید بیا حرف ادم ها اینجا گوش کنی میری دنبال طلاق دعوا