2777
2789

سلام خانما .ما خونمون رو ۴ ماهی هست دادیم اجاره خونه کلید نخورده دسته گل .خودم دلم میخواست برم توش که قسمت نشد.روز اولی هی گفتن رحمتون بیاد به مستاجرا والا ما  تجربه ای هم نداشتیم باراول بود خونه اجاره میدادیم یه مقدار از مبلغ پیش و اجاره هم کم کردیم.بماند که سر پول پیش چ قدرررر ما رو اذیت کردن نزدیک به یک ماه به روی خودشون نمیاوردن اخرش به زور ۲۰ تومن ۲۰ تومن زدن به حساب.

سر اجاره هم کلافمون کردن سه ماهه اجارشون رو ندادن.پول اب و برق هم نمیدن شارژ هم مدیر بلوک میگه نمیدن .بچه شون هم فوق العاده شره هر روز همسایه ها ازش گلایه دارن.اون روز به همسرم گفتم چرا ماشانسمون اینه!مستاجر میشیم صاحب خونه اذیتمون میکنه مالک میشیم مستاجر!!!

واقعا دیگه موندم.

همسرم اصلا روش نمیشه بابت پول تماس بگیره اون روزی دیگه تماس گرفته میگه فلانی نمیخوای پول اجاره رو بدی؟میگه خب من شغلم ازاده گاهی نمیتونم سر موعد بدم‌.همسرمم میگه سه ماه دیگه چیزی نیست که بخواید بابتش این حرفو بزنید.میگیم چرا شارژ ندادی میگه مدیر ساختموت چیزی نگفته😵‍💫میگه حالا میگم بزنن به حسابت اجاره رو .انگار میخواد به فقیر پول بده.

هنوزم که هنوزه بعد از سه روز باز اجاره رو نفرستاده ب خدا دیگه نمیدونیم باهاش چ کار کنیم‌

اینم بگم که وضع مالیش بد نیست دو تا ماشین داره و بچه هاش دوتا موتور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه دیگه فقط رهن کامل بدیدهمون اول هم کامل و نقد پرداخت کنن

به خدا که دلسوزی الکی کردیم.

خب بگو حتی اگه پول هم نداری چرا دست میذاری رو یه خونه کلید نخورده بزرگ؟

باورتون نمیشه اینقدرم خونمونو ارزون رهن و اجاره دادیم که اگه بگم خندتون میگیره

خونه داشت مستهلک میشد همسرم گفت بدیم اجاره هم خونه حفظ بشه هم هر ماه مبلغی کمکی برامون باشه

ادم ملک داشته باشه فقط خودش بره بشینه اجاره دادن محض غلطه البته کسایی هم هستن که سر ماه کرایه میدن اما اینا از حدش گذروندن. چک واسه اجاره ها کاش میگرفتین

خب عزیزم آخر سر از پول پیش کم کنید بعد بگید خالی کنه بهش بگید شارژ رو بزن

خب ما با اون مبلغی که میزد هر ماه یه تیکه طلای کوچولو میگرفتیم.الان همینطور ارزش اون پولم داره کم میشه.بعدم ما اجاره دادیم که هر ماه مبلغی بگیریم نه اینکه بگیم رهن کامل.