2777
2789
عنوان

خانما ما از دست این مستاجر باید چه کار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 69 پست
خب ما با اون مبلغی که میزد هر ماه یه تیکه طلای کوچولو میگرفتیم.الان همینطور ارزش اون پولم داره کم می ...

دیگه قانونش اینه کسی که اجاره نمی‌ده آخرش باید از پول پیش کم شه

کدوم شهرید چرا انقدر کم

یکی از شهرستانای استان فارش.والا اول گفتم ۱۳۰ با ۷ اینقدر ننه من غریبم بازی دراوردن گفتم باشه گناه دارن بگیم ۱۰۰ با ۶.

الان اگه اون خونه رو تو این شرایط میخواستیم بدیم اجاره زیر ۳۰۰ نمیدادیم .بابت همین میگم فقط الکی داریم متضرر میشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب دادین تازه اونم کلید نخورده مفت دادین

مفت مفت مفت از چنگمون در اومد.

تازه مطمئنم با شر بودن پسرش خونه سالم هم تحویل نخواهیم گرفت.داستانی هم داریم سر اون

۸ ماه دیگه باید بشینه.

کاری به جایی نمیبرین چون اون میگه من قرارداد دارم و میشینم تا وقتم سر بیاد ولی از طرفی هم برا اینکه چشمشون به حساب بیاد بگید خالی کنین ما رو کرایا حساب کردیم اینجوری بگید ببینین واکنششون چیه اگه ادم وار رفتار کردن که بشینن اگه راضی شدن برن شمام یکیو جایگزین کنین

دیگه قانونش اینه کسی که اجاره نمی‌ده آخرش باید از پول پیش کم شه

واقعا اگه میدونستم مستاجرا بعضیاشون اینقدررر پررو تشریف دارن حتما میگفتم یه سری مفاد دیگه به قرار داد اضافه بشه

مفت مفت مفت از چنگمون در اومد.تازه مطمئنم با شر بودن پسرش خونه سالم هم تحویل نخواهیم گرفت.داستانی هم ...

دقیقا میخاستم همینو بگم خونه رو داغون میکنن 

البته که شما انشالله قبلش فیلم و عکس از خونه گرفتین که مدرک داشته باشین واسه اینکه سالم و نو تحویل دادین یا اینم دلسوزی کردین؟

کاری به جایی نمیبرین چون اون میگه من قرارداد دارم و میشینم تا وقتم سر بیاد ولی از طرفی هم برا اینکه ...

وای این ادم حتی پول بنگاهی که رفتیم قرار داد بنویسه هم نمیداد.

چند روز پیش بهش همینو گفتیم که گفت میگم بزنن به حسابت.حالا کو؟زد؟نه خیر نزد با وقاحت داره زندگیشو میکنه.

امیدوارم خیر نبینن کسایی که اینطور مردم رو اذیت میکنن

واقعا اگه میدونستم مستاجرا بعضیاشون اینقدررر پررو تشریف دارن حتما میگفتم یه سری مفاد دیگه به قرار دا ...

سخت نگیر بابام انقد مستاجر اینجوری داشته اون به تو بدهکاره،نه تو به اون که انقد اعصابت خورد نکن

یادمه تو کرونا مستاجر بودیم رستوران مون رو جمع کردیم ماشین فروخته بودیم خیلی تو ضرر بودیم بعد صاحب خونه چون سه ماه کرایه ندادیم از زنجان اومده بود تهران دنبال کرایه یعنی اینجوری هم گاهی پیش میاد واسه همین میگم هیچکس از هیچکس خبر نداره 

وای این ادم حتی پول بنگاهی که رفتیم قرار داد بنویسه هم نمیداد.چند روز پیش بهش همینو گفتیم که گفت میگ ...

به نظرم یه ترس پاشون بزارین و حتما شوهرت عنوان کنه شما باهاشون اصلا طرف نشو