2777
2789

و میرید دنبالش اما نماز و روزه و سایر چیزای دینی رو اعتقاد ندارید ؟

من فکر میکردم اینایی ک هیچ دینداری ای نمیکنن کلا به عالم غیب و ماورا اعتقاد ندارن و صرفا مادی ان

بعد دیدم همین آدما میرن سراغ طلسم و دفع چشم زخم و بخت گشایی و این چیزا 

ماذا فاذا؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب بود😅

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من به هیچ خرافاتی اعتقاد ندارم دنبال هیچی هم نمیرم چون قدرت خدا زیر سوال میره ربطی به خوندن نماز و ...نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چه ربطی به دین داری داره اتفاقا رفتن سراغ دعا و طلسم توی دین ممنوع شده و نباید انجامش داد،چشم زخم هم همون انرژی منفیه که واقعا حال ادمو خراب میکنه اتفاقا قشری که زیاد دربند دین و ایمان نیستن بیشتر سمت جادو جمبل و ف ال و اینا میرن 

من نماز می خونم، روزه هم می گیرم، تیپم می زنم

به ماورا هم اعتقاد دارم و بعضی چیزها و علاقه شدیدی هم به این گونه مباحث دارم ولی هیچ جا بیان نمی کنم از ترس قضاوت شدن 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
خیلی برا خودمم جالب بود وقتی بهش رسیدم 😅😅

واقعیت اینه که خیلی وقتها از روی ناآگاهیه.

درباره نماز و روزه و کلا اصول اعتقادات هم کسانی که انجام نمیدند اغلب ناآگاهی وجود داره نه عناد

البته ناآگاهی از یک سنی به بعد توجیه پذیر نیست و باید رفت دنبالش

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

فکر کنم اعتقاد به خرافات ربطی به اعتقادی اولیه دینی نداره

من از هر قشری دیدم دنبال دعا برن

اتفاقا قشر مذهبی باید کمتر از بقیه دنبال این حرفها باشن چون اونا بهتر عقیده دارن که قادر مطلق خداست نه رمال

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چشم زخم و جن و طلسم و اینا وجود دارن ولی خب نبایددد دنبالش رفت

.

.

.

بی زحمت این تاپیک منو گزارش بزنید تا بترکه 

اگه گزارش زدید بگید براتون آيت الکرسی بخونم😍دعاهام گیراستتت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16833382/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%94%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%BE-%D9%85%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%BE-%D9%88-%D9%81%DB%8C%D9%84-%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%B4%DA%AF%D9%84-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

من ب اینا اعتقاد ندارم وقتی قرآن هستدعا هستاینا اصلا اثر ندارن

قران طلسم و جادو رو رد نکرده فقط گفته پیگیرش نباشید من خودم اینجورم فک میکنم واقعا کسایی که اینکاره باشن تک و توک هستن و به دعا نویسی و ف ال و جادو اینا توی این زمان اعتقاد ندارم چون کسی نمیتونه انجام بده یعنی جادوگر واقعی دیگه پیدا نمیشه

واقعیت اینه که خیلی وقتها از روی ناآگاهیه.درباره نماز و روزه و کلا اصول اعتقادات هم کسانی که انجام ن ...

بل الانسان علی نفسه بصیره

و لو القی معاذیره

بل الذین کفرو فی عزة و شقاق